Fantacine.com

Tegn og symptomer på hypothyroidisme hos postmenopausale kvinder

Tegn og symptomer på hypothyroidisme hos postmenopausale kvinder


Hypothyroidisme, en tilstand, der påvirker hovedsagelig postmenopausale kvinder, betyder, skjoldbruskkirtlen, en kirtel placeret i halsen, ikke producerer nok af de hormoner, der holder metabolismen i balance. Det er det modsatte af hyperthyroidisme, når skjoldbruskkirtlen producerer for mange hormoner. Mayo Clinic siger, med syntetiske hormoner, kan de fleste postmenopausale kvinder med hypothyroidisme forventer at have et normalt liv.

Træthed

Måske den mest almindelige symptom på hypothyroidism er en følelse af konstant træthed. Denne ekstrem træthed kan føre til følelser af træghed, forvirring og depression. Med denne samlede nedgang i alle kroppens processer, bliver folk ofte forstoppelse.

Vægtøgning

Mennesker, hvis stofskifte har bremset på grund af hypothyroidisme ofte tage på i vægt uden synlig grund, uden overspisning eller ændre deres kostvaner. Samtidig, deres kolesterolniveauer bliver højere. Folk i fremskredne stadier kan se lidt opsvulmet omkring halsen eller ansigtet, hvor skjoldbruskkirtlen er udvidet.

Muskel og fælles symptomer

Generaliserede ømhed og smerter er symptomer på hypothyroidisme. Folk nogle gange opleve et generelt ømme følelse, eller føler ømhed i visse muskler. De kan opleve, at nogle af deres samlinger vises hævede. Muskler kan blive særligt stiv, så det er svært at bevæge sig, især efter søvn. Undertiden, muskler og led synes svag, snarere end smertefuld.

Hud Signs

Hud vinder afspejler manglen på hormoner, der produceres af skjoldbruskkirtlen. I nogle mennesker, huden bliver bleg og tør. Andre finder forstørrede porer, hvor denne betingelse ikke var til stede før. I mere avancerede tilfælde, huden tykkere.


        

Udgiv min kommentar