Fantacine.com

Sådan Eat Wheat Germ

Sådan Eat Wheat Germ


Hvedekim er et ernæringstilskud, der er let tilgængelige i købmandsforretninger og naturlige fødevarer butikker. Ifølge Alive.com, det er den "embryoniske midten af ​​hvedekerner," eller den del, der indeholder de nødvendige næringsstoffer for ny plantevækst. Samme hjemmeside forklarer, at kim hvede er adskilt fra klid og bukkene hvede under forarbejdningen hvede, fordi det "forårsager den hurtige forværring af raffinerede kornprodukter." Det er høj i næringsstoffer som Omega-6s og Omega-3 fedtsyrer, vitaminer, protein og fiber.

Instruktioner

1 Brug det i bagværk. Ifølge Alive.com, kan du erstatte op til ½ kop mel med hvedekim uden at påvirke succes dine bagværk. Det er også let at indarbejde i pandekagedej.

2 Tilføj en lille mængde til topping på frugt opløsningskonflikter eller skomagere. Du vil øge din ernæring, mens du nyder en velsmagende dessert.

3 Drys hvedekim på din kolde morgenmadsprodukter, eller på varme korn som havregryn. Du kan også bruge den til at tilføje en sund stykket til yoghurt.

4 Tilføj 2 til 4 spsk. til smoothies sammen med din favorit yoghurt og frugt.

5 Stedfortræder hvedekim i op til halvdelen af brødkrummer i en opskrift. Dette er en glimrende idé for panering fisk eller fjerkræ, og fungerer fint i gryderetter.

TIPS

  • På grund af sin fedtindhold gemme rå hvedekim i køleskabet.
  • Hvis du aldrig har spist hvedekim, prøve at tilføje mindre beløb, og arbejde dig op til ½ kop, bare for at se, om smagen er enig med dig og opskriften. Chancerne er, vil det gå ubemærket hen i smag.

        

Udgiv min kommentar