Fantacine.com

Hvordan man undgår højt kalorieindhold fødevarer

Hvordan man undgår højt kalorieindhold fødevarer


Det er svært at kost i tilstedeværelsen af ​​så mange kalorie-fyldte behandler såsom fastfood, forarbejdede snacks og slik. Anvender strategier for at undgå høje kalorieindhold fødevarer vil være din nøgle til stikning til din kost.

Instruktioner

1 Lær, hvad fødevarer indeholder flest kalorier. Fed mad og sukkerholdige forarbejdede fødevarer er generelt høje i kalorier. Kontroller ernæring etiketter på produkter eller slå op oplysningerne i en kalorietæller bog som "The Ultimate kalorietæller" af Sheila Buff på Amazon (se Resources nedenfor).

2 Gør din indkøbsliste over kalorielette fødevarer forud for en tur til købmanden. Stick med hvad du har skrevet ned. Undgå sodavand midtergangen og ene indeholder cookies og kiks, hvis det er muligt.

3 Vælg friske fødevarer fra producere, kød og mejeriprodukter afdelinger for de fleste af dine indkøb. Disse fødevarer har tendens til at være lavere i kalorier og mere nærende end forarbejdede, konserverede og frosne fødevarer.

4 Læs ernæring etiketter på fødevarer omhyggeligt. Antallet af kalorier, der er anført i almindelighed "per portion," ikke til hele pakken.

5 Kontroller erstatninger for de høje kalorieindhold syndere i din kost. Nyd stykket af ris kager, pickles og faste æbler i stedet for chips. Handel højt kalorieindhold cookies og kager til flere kost-venlige slik gerne lys yoghurt og sukker-fri puddings og gelatiner.

6 Pak dine frokoster og snacks og bringe dem til at arbejde. Dette vil hjælpe dig med at undgå de høje kalorieindhold tilbud i automater og opfedning godbidder bragt ind af kolleger.

7 Nyd dine livretter, mens slankekure ved at forberede dem på lavere kalorieindhold måder. For eksempel bruger fedtfattig ost på en tynd skorpe pizza. Gør det hjertelig ved at tilføje peberfrugter, løg og bidder af tomat i stedet for højt kalorieindhold kød som pepperoni og pølse.

8 Bed om at få dine salatdressinger og andre saucer på siden når spisning. Spørg din server om hvordan maden tilberedes for at undgå en række kalorier tilføjet af stegning i smør eller animalsk fedt.

9 Undgå fastfood spisesteder, når det overhovedet er muligt. Bed om en ernæring liste og vælge de lavere kalorieindhold muligheder, når du spiser på en af ​​disse restauranter.

10 Spis en afbalanceret måltid før deltage et cocktailparty, sportslige konkurrence eller anden begivenhed, hvor højt kalorieindhold fødevarer vil bugne. En fuld mave, vil hjælpe dig koncentrere sig om andre end at spise aktiviteter.

11 Forkæl dig selv på lejlighed med en lille del af et højt kalorieindhold godbid du tørster. Helt undgå højt kalorieindhold fødevarer i en længere periode vil øge sandsynligheden for at bukke under for binges og til sidst "give op" på din kost.

12 Forbered lavt kalorieindhold snacks at have på hånden, når sultestrejker. Fyld en skål med frisk i sæson frugt og skåret op nogle friske rå grøntsager til at spise med en lav-kalorie dip.

TIPS

  • Brug "ude af øje, ude af sind" ordsprog og smide ud eller give væk de høje kalorieindhold fødevarer i dit spisekammer.

        

Udgiv min kommentar