Fantacine.com

Sådan Stop strækmærker Fra Muskel Building

Sådan Stop strækmærker Fra Muskel Building


En af de negative aspekter til bodybuilding og vægtløftning er udviklingen af ​​strækmærker på huden. Strækmærker normalt kun forekommer på alvorlige vægt løftere, der forsøger at bulk op snarere end gennem normal styrketræning. Den mest almindelige placering for muskel bygning strækmærker er i brystet og øvre arm regioner.

Instruktioner

1 Start tage en daglig multivitamin, der er højt indhold af vitaminer A, C, D og zink. Dette vil fremme god hud sundhed, som tillader huden at strække sig mere uden at skabe strækmærker.

2 Påfør en lotion indeholdende vitamin E eller kokosolie til brystet og øvre arm regioner på daglig basis. Hvis du bruger en masse tid udendørs, kan du bruge solcreme eller solcreme, der indeholder kokosolie.

3 Drik otte til ti glas vand om dagen for at holde fuldt hydreret. Jo mere vand du drikker, jo mere elastisk din hud være.

4 Stop drikker kaffe, te og sodavand, da koffein disse drikke indeholder, vil dehydrere dig og få huden til at miste fugt.

5 Begynd et vægttab program til at tabe fedt som du opbygger muskler. Dette vil erstatte fedt med muskler i stedet for bare at bygge et lag af muskel under fedt. Som følge heraf vil huden ikke strækker sig så meget.

6 Reducer intensiteten af dine vægtløftning sessioner eller mindske antallet af gange om ugen, som du løfter vægte. Selv om dette ikke kan være en mulighed for konkurrencedygtige vægt løftere, bremse processen med at opbygge muskler vil give din hud en chance for at tilpasse sig den ekstra hovedparten gradvist.


        

Udgiv min kommentar