Fantacine.com

Taurinate & glycinat Side Effects

Taurinate og glycinat er naturlige produkter, der anvendes til sundhedsmæssige fordele. Kosttilskud, der indeholder dem kan findes i helsekost butikker og vitamin butikker. Nogle almindelige bivirkninger er forbundet med deres anvendelse. Eventuelle bivirkninger, der udvikler bør behandles af din sundhedspleje praktiserende læge.

Fungere

Taurin er en essentiel aminosyre, der er nødvendig for kroppen til at fungere ordentligt. Ifølge Mayo Clinic, taurin understøtter neurologisk udvikling og hjælper med at regulere niveauet af vand og mineralsalte i blodet. Glycinat er en sundheds-supplement, der kan bidrage til at opretholde korrekte niveauer af magnesium i kroppen.

Bivirkninger

Ifølge Dr. Ray Sahel på Raysahelian.com, var der ingen rapporterede bivirkninger til taurinate brug findes i den medicinske litteratur fra oktober 2008. Ifølge emedtv.com, har der været en rapport af encephalopati og en rapport af bipolar lidelse forbundet at taurinate kosttilskud. Selvom ualmindeligt, nogle bivirkninger af glycinat omfatter kvalme, opkastning og mild døsighed. Ifølge Lægens Desk Reference på pdronline.com, sjældne, men alvorlige bivirkninger af glycinat omfatter vejrtrækningsproblemer, brystsmerter og udslæt eller hævelse.

Misforståelser

Mange mennesker tror fejlagtigt, at taurin er afledt af sæd og urin af tyre. Taurin får sit navn fra det latinske ord taurus, hvilket betyder tyr. Aminosyren erhvervet sit navn, fordi det først blev isoleret fra okse galde og senere udvundet af sæd og galde af tyre. De kommercielle produkter til rådighed i dag, såsom energi kosttilskud og fødevarer, dannes syntetisk og ikke hidrører på nogen måde fra tyre.

Potentielle fordele

Ifølge Healingdaily.com, japanske læger bruger taurinate til behandling af iskæmisk hjertesygdom, visse hjerte arytmier og hypertension. Undersøgelser citeret i American Journal of Clinical Nutrition viser, at taurinate kan bidrage til at forbedre insulinresistens i type 1 diabetes. Ifølge Allstarhealth.com, glycinat har antispastiske egenskaber og hjælper med til at forebygge kramper og muskelkramper.

Overvejelser

Der er ikke meget medicinsk litteratur om eventuelle bivirkninger forbundet med taurinate og glycinat. en negativ reaktion på kosttilskud eller lægemidler kan dog udvikles når som helst og desværre kan det ikke fastslås, om du vil opleve nogen bivirkninger, før du har taget kosttilskud. Når du tager taurinate og glycinat, se for enhver ændring i dit helbred. Rapporter eventuelle bivirkninger til din sundhedspleje praktiserende læge.


        

Udgiv min kommentar