Fantacine.com

Medicare Handicapspørgsmål

Den Medicare sygesikring program er en statsstøttet form for sundhed dækning. Folk, der har pensioneret fra arbejdsstyrken er automatisk berettiget til Medicare dækning i en alder af 65; dog kan mennesker ramt af et handicap kvalificere sig til dækning uanset deres alder. Spørgsmål at stille, når de ansøger om Medicare invaliditetsydelser vedrører spørgsmål vedrørende kvalifikationskrav, venteperioder og forsøg arbejdsperioder.

Hvad er Medicare Deltagelseskrav For SSDI Modtagere?

Social sikring handicap forsikring, (SSDI), betaler økonomiske fordele for enkeltpersoner ude af stand til at arbejde som følge af et fysisk handicap, i henhold til Social Security Online. Enkeltpersoner skal have en lang nok arbejde historie, hvor fradrag blev foretaget mod skatter social sikring. En voksen barn kan også kvalificere i tilfælde, hvor barnet har et handicap, der startede før det fyldte 22. kvalifikationskravene til SSDI og Medicare er de samme, så når en person er omfattet af SSDI, han er automatisk berettiget til Medicare forsikringsdækning. Handicap bestemmelser er baseret på status beskæftigelse på tidspunktet for ansøgningen og sværhedsgraden af ​​en persons handicap tilstand. Generelt skal betingelsen være alvorlig nok til at forhindre en person i at udføre grundlæggende arbejdsrelaterede opgaver.

Hvordan ventetider Anvend?

Når en person er omfattet af SSDI fordele, er en fem-måneders ventetid, før de faktiske betalinger begynder ifølge Allsup, Inc., en social sikring handicap ressource site. Social Security Administration kræver denne periode for at sikre en person, der reelt har en lang sigt handicap. Når SSDI betalinger starter, kan enkeltpersoner modtage Medicare fordele efter yderligere 24 måneders karenstid. Medicare kræver denne ventetid til at sikre, at eventuelle arbejdsgiver-baserede forsikring dækningsområder udnyttes fuldt ud før Medicare dækning begynder ifølge Social Security Online. Som et resultat, den samlede ventetid tid til Medicare dækning beløber sig til 30 måneder, når tælle fem måneder ventetid, før SSDI fordele begynde.

Hvordan virker Midlertidig beskæftigelse Affect Medicare fordele?

Som SSDI fordele yde finansiel bistand til folk ude af stand til at arbejde, visse betingelser gælder, når en person vender tilbage til arbejdsstyrken på midlertidig basis. Medicare forsikring omfatter hospitalsbehandling og dækning, der vises som Medicare Part A og Medicare Part B. Ifølge Social Security Online, Medicare Part A dækning kan fortsætte så længe som 93 måneder efter en midlertidig, eller retssag arbejdsperiode forudsat personen stadig handicappet. SSDI kontanthjælp kan fortsætte eller ophøre, afhængigt af hvor meget indkomst en person tjener i arbejdsperioden. Når 93-måneders periode slutter, en person har mulighed for at købe del A og del B dækning, hvis han stadig deaktiveret.


        

Udgiv min kommentar