Fantacine.com

Hvordan at komme i kontakt med staten Nursing Board

Statslige sygepleje boards tilbyde undervisning på pubic sundhed og sikkerhed og give certificeringer for sygeplejersker gennem licenser undersøgelser. De fungerer også som en regulerende organ for den praksis, sikker sygepleje og sikre, at autoriserede sygeplejersker overholder statens love. Boards of sygepleje er også bemyndiget til at suspendere og tilbagekalde licenser af sygeplejersker, der ikke overholder bord standarder.

Instruktioner

1 Besøg internettet. Indtast navnet på din tilstand efterfulgt af ordene "Sygepleje board" i en søgemaskine.

2 Klik på hjemmesiden for din tilstand 's bestyrelse sygepleje. På toppen af ​​siden finde "Kontakt os" eller "Kontaktoplysninger", og klik på det.

3 Gennemgå kontaktoplysningerne. Typisk vil du finde adressen på sygepleje bord, en vigtigste telefonnummer og en 24-timers automatiseret stemme service. Mange sygepleje board hjemmesider vil også liste kontaktoplysninger under separate poster, der kan omfatte "Licensing og Undersøgelse," "Håndhævelse", "Sygepleje Uddannelse", "indgive en klage," "Disciplinary Action" og "Sygepleje lov og regler."

4 Skriv oplysningerne i afdelingen eller område, du ønsker at kontakte. Der kan være et telefonnummer, faxnummer og en e-mailadresse eller bare et telefonnummer og fysisk adresse.

TIPS

  • Det nationale råd for statslige bestyrelser Sygepleje har en hjemmeside, der også giver kontaktoplysninger for sygepleje bestyrelser i hele landet.

        

Udgiv min kommentar