Fantacine.com

Anvendelse af Medroxyprogesterone

Medroxyprogesteron er en farmaceutisk ordineret til kvinder for en række forskellige årsager. Medroxyprogesteron er et progestin, en form for progesteron, en af ​​de to kvindelige hormoner (østrogen er den anden), der regulerer ægløsning og menstruationscyklus.

periode Regelmæssighed

Medroxyprogesterone bruges til at normalisere uregelmæssig menstruation eller iværksætte dem, når de ophører. Det stof er ordineret til denne anvendelse, når en kvinde har haft unormale eller fraværende perioder i mindst seks måneder.

endometriehyperplasi

Kvinder, der får østrogen som hormonbehandling er ved en forhøjet risiko for at udvikle endometriehyperplasi eller overvækst af celler i den indvendige foring af livmoderen. Medroxyprogesterone reducerer risikoen for denne tilstand i disse kvinder.

Andre anvendelser Med østrogen

Post-menopausale kvinder, der tager østrogen som hormonbehandling kan opleve unormal vækst af slimhinden i livmoderen. Medroxyprogesterone bruges som en forebyggende foranstaltning.

uterin blødning

Nogle kvinder, der oplever vedvarende unormal uterin blødning kan bruge medroxyprogesteron til drastisk at reducere eller stoppe det.

Svangerskabsforebyggelse

Medroxyprogesterone er en aktiv ingrediens i nogle former for hormonel prævention. Det anvendes typisk i hormonel prævention, som hyppige injektioner.


        

Udgiv min kommentar