Fantacine.com

Alternativer til Power Drinks til sportsfolk

Alternativer til Power Drinks til sportsfolk


Efter at have trænet eller under praksis, kan du føler drænet. I stedet for at snuppe en sportsdrik, der er sunde alternativer, der kan give dig en energiindsprøjtning uden skadelige ingredienser som sukker og natrium. Der er alternativer til sportsdrikke, der kan give dig præcis, hvad du har brug for, og smide i et par ekstra sundhedsmæssige fordele som en bonus.

Vand

Det kan overraske dig, men vand kan give dig mere energi end sportsdrikke. Nogle gange, når du er træt og trang energi, din krop er faktisk beder om vand; du kan være dehydreret. Næste gang du føler dig drænet, nå til din vandflaske; denne drik har ingen kalorier, ingen natrium og ingen sukker.

Juice

Du kan føle dig træt, hvis dit blodsukker er nede. Juice, som har naturligt sukker, kan give dig et boost af energi, og du får vitaminer også. Prøv appelsin eller ananas juice; de vil gå ned nemt på grund af deres lækre varianter.

Te

Både grøn og sort te er stærkt koffeinholdige, men stadig har mindre koffein end de fleste energidrikke. Disse teer er også fuld af antioxidanter, og jump-starter dit stofskifte, medvirken i vægttab. Du kan brygge te derhjemme, køleskab det, bære det i en vandflaske, og drikker den, når du har brug for en pick-me-up.

Mælk

Chokolademælk kan tanke dine opbrugt muskler efter træning. Da mælk indeholder calcium, vil du opbygge dine knogler også. Dette er en nyttig drink, hvis du har brug for energi til at begynde en anden træning.

Mellemmåltid

Hvis du er træt, kan din krop være beder om en snack. Mens vores første hældning kan være at få fat i noget væske, pakning en lille snack --- noget fuldkorn med protein --- kan få arbejdet gjort. Prøv jordnøddesmør på fuldkornsbrød eller kiks med hummus.


        

Udgiv min kommentar