Fantacine.com

Hvordan laver frisk citron budding til en kost

Intetsigende fødevarer er ofte årsagen kosten fiasko, som bliver tvunget til at leve af den samme håndfuld emner til uger ad gangen kan køre selv de mest dedikerede dieter gal. For at afhjælpe dette problem, gøre din egen kost desserter ved at tage regelmæssige opskrifter og gennemføre nogle enkle udskiftninger. Mens frisk citron budding sandsynligvis aldrig vil være en helt kost venlig mad, vil denne citron budding giver dig mulighed for at nyde en af ​​dine foretrukne desserter uden at kompromittere din slankekure indsats for meget, og vil snart blive en favorit omkring dit hus, uanset om du er i øjeblikket slankekure eller ej.

Instruktioner

1 Bland det kunstige sødemiddel og majsstivelse i en lille gryde. Hæld i skummetmælken og slå indtil blandingen er glat, med en generelt jævn konsistens. Tilsæt æggeblomme erstatninger i blandingen, sammen med citronskal og saltet, fortsat omrøring indtil æggeblommer er korrekt blandet.

2 Placer gryden på komfuret over medium-lav varme. Fortsæt omrøring af blandingen med en ske hele til at forhindre sammenklumpning eller brændende, og sørg for at skrabe begge sider og i bunden af ​​gryden hele. Fortsæt opvarmning af blandingen, indtil den delvis størkner. Ideelt set vil blandingen tykt holde sig til bagsiden af ​​din omrøring ske, før at være komplet.

3 Si opvarmede blandingen i en stor portion skål til fjernelse af eventuelt sediment fra blandingen.

4 Dæk skålen løst med plastfolie eller en monteret låg placeres forsigtigt på toppen. Sæt skålen i køleskabet til afkøling i adskillige timer, idet den tættere på forsiden af ​​køleskabet, således at budding ikke utilsigtet fryse eller danne iskrystaller. Dette vil holde i køleskabet i flere dage, så du behøver ikke forberede det på den tilsigtede dag i brug.

5 Serveres kølet, tilføjer bær og fedtfattig piskefløde på toppen for at tilføje ekstra gejst.


        

Udgiv min kommentar