Fantacine.com

Liste over de syv stadier af sorg

Liste over de syv stadier af sorg


Forskellige kulturer bearbejde sorg og følelsesmæssig tab i en række forskellige måder. De fleste mennesker oplever flere af de syv stadier af sorg i sorg periode. Selv om de fleste mennesker straks tænke på døden som den vedrører sorg, kan andre typer af tab resultere i sorg og sorg så godt, omend i mildere former. Job tab, abort og endda flytte er blot nogle af de begivenheder, der kan resultere i sorg.

Følelsesløshed

Chok og benægtelse beskytter kroppen under denne første, betydelig etape af sorg. Denne periode af følelsesmæssig beskyttelse giver dig en buffer periode, der kan vare i flere uger. Fælles følelser omfatter venter den afdøde til at ringe eller gå i døren, eller endda sætte en ekstra plads ved spisebordet.

Smerte

Anden etape af sorg er langt den mest almindelige og omfatter smerte, skyld og sorg. Selv om smerte kan overvælde dig til det punkt af dyb sorg, står det fuldt ud. På denne måde, vil du være i stand til at behandle din sorg på en sund måde. Skyld kan intensivere som du husker måder, du kunne have været kinder mod den afdøde elskede én.

overenskomstforhandlinger

Den tredje fase omfatter overenskomstforhandlinger eller gør omhandler Gud eller en højere magt. Disse urealistiske løfter, såsom "Jeg vil aldrig sværger igen," tendens til at være ekstrem i et forsøg på at bringe personen tilbage.

Raseri

Den fjerde fase af sorg, vrede eller raseri, kan være særligt farligt, hvis de udluftning skader andre relationer, der allerede er skrøbelige. Du kan blive vred på lægerne, dig selv eller endog andre familiemedlemmer, som du mener måske ikke har gjort nok for den afdøde elskede én. Gud kan tage hovedparten af ​​din vrede, som du kan spørge ham, "Hvorfor mig?" Nogle sorg-ramte mennesker endda blive vred på den afdøde for at opgive ham.

Depression

Den femte etape af sorg, depression, kan være en farlig tid. Mens dette stadie er anderledes end klinisk depression, faren er, at sorg kan øge vanskelighederne person, der lider af depression ansigter. Denne fase er en reflekterende tid som du nyder at kigge gennem fotos og film og tænke den tabte elskede.

Angst

Frygt kan overvælde dig under den sjette fase af sorg. Panikanfald falder på mere ekstreme afslutningen af ​​denne fase. Du kan blive bange for din egen død eller for andre nære venner. Tanker om hvordan du kan udrette alt, hvad der skal gøres typiske denne fase.

Accept

Den sidste fase af sorg flytter ind accept som du planlægger for fremtiden. Selvom du stadig kan græde eller erfaring tristhed, vil det ikke overvælde dig som det gjorde i de tidlige dage af dit tab. Du kan håbe, at livet vil være godt igen, og at du vil opleve glæde.


        

Udgiv min kommentar