Fantacine.com

Sådan Plan for et plejehjem Discharge

At have en elsket en udledt fra et plejehjem kræver omhyggelig planlægning. De fleste familier foretrækker at holde kære derhjemme, selv om sygepleje-home placering er nødvendig i nogle tilfælde. Hvis et familiemedlem er blevet rehabiliteret, og er i stand til at vende hjem, skal der tages forholdsregler og forberedelser lavet til at være sikker på din elskede vil være trygt og sikkert efter vender hjem.

Instruktioner

Sådan Plan for et plejehjem Discharge

1 Diskuter særlige behov med din elskede læge. Særlige diæter, personlig pleje og sikkerhedsproblemer bør behandles. Find ud af om din elskede er i stand til at være alene hjemme, og planen for familiemedlemmer eller lejede viceværter til at være til stede, hvis at være alene hjemme er ikke sikkert for din elskede.

2 Mød med terapeuter på plejehjem for at afgøre, om din elskede vil brug for særligt udstyr til at komme rundt i hjemmet. Hun kan have brug for en rollator eller kørestol for at komme fra sted til sted eller et hospital seng at sove i. Bedside kommoder, stokke, bækkener og bærbare ilt er nogle af de ting, folk har brug for når de skal hjem fra et plejehjem ophold.

3 Bestil enhver nødvendig medicinsk udstyr til levering før din elskede tilbagevenden hjem. Stock op på mad, der opfylder kravene i din elskede særlige kost, hvis det er nødvendigt.

4 Udfyld alle recepter og placere medicin i en ugentlig medicin dispenser. Disse dispensere giver dig mulighed for at organisere piller i doser for forskellige tidspunkter af dagen. Læs vejledningen for hver recept omhyggeligt og læg passende medicin i hver pod.

5 Gennemføre en sikkerhedsanalyse af hjemmet. Fjern åbenlyse sikkerhedsrisici, såsom ledninger krydser gange eller gangbroer eller løse stykker af tæppe. Hvis det er svært for din elskede at komme rundt, arrangere en sovende område på det primære opholdsrum gulvet. Din elskede vil ikke nødt til at navigere trapper for at komme til køkken eller toilet hvis alt er på samme etage.

6 Sørge for nogen til at hjælpe sig derhjemme dagen din elskede vender tilbage, hvis du har brug for hjælp at få hende op eller ned ad trapper.


        

Udgiv min kommentar