Fantacine.com

Pomegranate Eddike sundhedsmæssige fordele

Granatæble juice gør et navn for sig selv i USA, og eddike har længe været udråbt som en husstand universalmiddel. eksisterer Hvad sundhedsmæssige fordele, når de to kombineres?

Pomegranate

Mens det længe har været et dagligt syn i hele Mellemøsten og Indien, er frø af granatæble busk eller et træ først for nylig vinder i popularitet i USA som en antioxidant kraftcenter. Forudsat vitamin C og B5 og kalium, er granatæble juice vist sig at forhindre dårlige kolesterol (LDL) fra oxiderende, hvilket hjælper med at holde hjertesygdomme i skak. Granatæble kan forebyggelse af blodpropper, og det viser også lovende i forebyggelse af prostatacancer.

Eddike

Eddike anses af mange som en husstand eliksir. Som angivet på Eddike Instituts hjemmeside, kan eddike dulme en bi eller vandmand brod, tilbyder lindring fra solskoldning og tør, kløende hud, bekæmpe skæl, lette ondt i halsen og brystet overbelastning, rydde op toenail svamp, yde nødhjælp fra gigt og morgenkvalme, og fjern vorter --- et sandt universalmiddel.

Granatæble Eddike

Når de kombineres, granatæble eddike er faktisk et kraftcenter. Det packs en masse næringsstoffer i en kraftfuld punch af smag, så brug den sparsomt. Prøv støvregn granatæble eddike på salater eller fiskeretter. Tilføj den til fjerkræ opskrifter for ekstra skarphed af smag. Tilføj pift til marinader eller desserter, eller plade med olivenolie til en forfriskende dukkert for sprøde brød.

De-seeding et granatæble

Det er en rodet job, men nogen er nødt til at gøre det. Der er to måder at de-frø en granatæble. I den første metode, bruge en stor kokkens kniv til at skære halvvejs gennem frugt, der starter ved kronen. Lirke granatæble åbne resten af ​​vejen, fortrinsvis over en skål fyldt med vand (for at fange omstrejfende frø). Skær hver halvdel af granatæble halvvejs igen, starter ved kronen, og lirke afsnittene fra hinanden, igen over skålen. Derefter lirke frøene væk fra skallen i skålen. Membranerne vil flyde og frøene vil synke. Når alle frøene er adskilt fra skallen, scoop væk de flydende membraner og derefter stamme frøene fra vandet.

I den anden metode, skære granatæble i halve med en stor kokkens kniv. Holding den ene halvdel over en skål (skåret nedad), så brug en træske til at smække på bagsiden af ​​granatæble; frø bør falde ud af granatæble og ned i skålen. Gentag tæv proces, indtil alle frø er adskilt fra granatæble. Klem overskydende saft ud af frugten i skålen.

Pomegranate Eddike opskrift

1 kop granatæble frø
2 kopper hvidvin eddike

Placer granatæble frø i en ren, tør krukke. Tilsæt hvidvinseddike. Forsegl krukke med et tætsluttende låg. Placer krukke i fuld sol i otte til ti dage.

Linje et dørslag eller si med ostelærred og sted over en skål. Tøm eddike. Hæld i en tør, ren flaske. Seal og opbevar eddike på et køligt, mørkt sted i op til seks måneder.


        

Udgiv min kommentar