Fantacine.com

Hvordan man opbygger Up Stamina for Singing

Hvordan man opbygger Up Stamina for Singing


Sang kræver vokal udholdenhed, så du vil være i stand til at synge for lange perioder uden at opleve træthed eller overdreven belastning af halsen og stemmebånd. Ud over at være fysisk sund og rask, kan du øge synge udholdenhed ved at udføre visse vokal øvelser. Med regelmæssig praksis, korrekt teknik, sikrer tilstrækkelig indtagelse vand og se, hvad du spiser, kan du opbygge din udholdenhed for optimale syngende resultater.

Instruktioner

1 Varm op dine stemmebånd i begyndelsen af syngende praksis eller før en konkurrence. Warm-up øvelser for stemmen arbejde på en måde, der ligner atletiske warm-up rutiner; de begge forebygge skader og muskelømhed grundet kolde muskler. Forbered din hals og stemme for at synge ved at deltage i forskellige øvelser, såsom brummen, hvilket gør en summende lyd gennem sammenbidte tænder eller synge skalaer til gradvist at øge din pitch og tone.

2 Praksis projicere din stemme under synge sessioner til at øge udholdenhed. Dette indebærer en gentagelse af en øvelse eller aktivitet, der vil opbygge stemmebånd og muskler anvendes under sang. Projektering din stemme kan også hjælpe med at øge abdominal og core styrke, især i mellemgulvet, den muskel, der arbejder for at skubbe luften ud fra dine lunger. Dette er vigtigt, fordi styrken er nødvendig for at projicere din stemme, så du kan høres foran et stort publikum.

3 Drik masser af vand og klare væsker til at blive hydreret. Dehydrering og tørst kan føre til en tør mund og kradse i halsen, der påvirker din evne til at synge eller endda tale ordentligt. Ud over at forårsage ubehag, kan en tør hals føre til synkebesvær og få din hals og stemmebånd til at stramme og snøre. Hold hydreret ved at drikke seks til otte glas vand om dagen. Sørg for at holde en vandflaske med dig under synge sessioner at nippe efter behov.

4 Spis en sund kost. En nærende kost er afgørende for en sund krop og mentalt fokuseret sind. Komplekse kulhydrater, magert proteiner og sunde fedtstoffer er en kilde til vigtige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for normale kropsfunktioner, væske- og elektrolytbalancen, årvågenhed og øget energi niveauer. At sikre, at disse fysiologiske overvejelser er i orden, vil gøre det muligt for dig at øve sang konsekvent, lader dig opbygge udholdenhed i processen. Visse fødevarer kan være nødvendigt at undgås under prøverne, dog. Undgå bananer, for eksempel som den stivelsesholdige frugt foring kan bygge op i spiserøret og forhindre vokalisering. Faktisk er en fødevare, der kan forårsage opbygningen af ​​tykke film bedst undgås.

TIPS

  • Rådfør dig med en sundhedsperson inden du gør nogen kosten eller motion ændringer, der kan påvirke din generelle sundhed. Desuden skal du huske at søge læge, hvis du lider af hals irritationer.

        

Udgiv min kommentar