Fantacine.com

Hvordan at slippe af Plantar Vorter Naturligvis

Hvordan at slippe af Plantar Vorter Naturligvis


Plantar vorter kan blive ulidelig, især hvis du er på dine fødder hele dagen. Du kan bruge disse naturlige midler til at mindske smerter og størrelsen af ​​vorten.

Instruktioner

1 udsnit enden off af en kartoffel og gnid det på vorter (s). Wrap kartoffel op og sætte det i køleskabet, og anvende en bandage til din vorte. Gør det samme hver dag (udskæring enden ud som før), indtil det forsvinder. Normalt tager mindre end en uge!

2 Anvend aloe vera til din fodvorte og dække det med en forbinding. Gør dette mindst en gang om dagen, indtil den forsvinder, normalt inden for en uge eller to. Det menes at være den æblesyre i aloe vera, der brænder væk vorten, og det anbefales, at du smøre huden omkring vorte med vaseline for at holde det ud af den sunde hud.

3 Rens og tør området omkring vorten grundigt. Placer gaffatape over det, og sørg for det er helt afspærret. Lade tapen på en uge, eller skift efter behov. Buff med en pimpsten, når båndet er slukket, og med held den fodvorte vil være væk inden for to uger. Denne behandling er faktisk testet og fundet at arbejde, ifølge en artikel i Archives of Pediatric og ungdomspsykiatrisk Medicin.

4 Bland en tyk pasta af Ricinusolie og bagepulver, der gælder for vorte to gange om dagen. Dæk med en bandage efter anvendelse pasta. Dette tager normalt omkring to uger.

5 Spis citrusfrugter, æg, hvidløg og løg. Spise alle fødevarer med svovlholdige aminosyrer vil støtte i det fjerne.

6 Grind op C-vitamin tabletter og blandes med vand til en pasta. Anvend dette til fodvorte, være omhyggelig med at undgå en sund hud og bandage. Den citronsyre har vist sig at opløse vorte, men kan beskadige den omgivende hud, så brug vaseline på huden omkring vorte i denne behandling også.

7 Kig i helsekostforretninger for æteriske olie blandinger rettet specifikt mod vorte fjernelse. Du kan finde dem online, hvis din lokale butikker ikke bære dem.


        

Udgiv min kommentar