Fantacine.com

Symptomer på diabetes i Spædbørn

Afsløring af de tegn og symptomer på diabetes hos spædbørn kan vise sig vanskelig på grund af det faktum, at spædbørn ikke kan kommunikere deres følelser effektivt nok til den forælder, bortset fra gråd. Der er dog nogle noticable symptomer, der vises hyppigt i, og er fælles for, diabetiske spædbørn. På detektere disse visse symptomer, vil en aftale med barnets børnelæge være påkrævet.

Identifikation

En overdreven tørst, der ikke kan slukkes, kan være til stede i dit spædbarn sammen med overdreven vandladning. Din måske bemærke dit spædbarn er søvnig meste af tiden, og at når han er vågen, han er meget sulten. Disse er klare tegn og symptomer på diabetes i din spædbarn og bør kontrolleres. En mørk, fløjlsagtig udslæt kan være indlysende på bagsiden af ​​barnets hals. Du vil måske bemærke den langsomme heling af sår på dit spædbarn krop.

Tidsramme

Den børnelæge vil bestille blodprøver og udføre en simpel urinprøve på hans kontor. Blod vil blive trukket af lægens bioanalytikeren og sendt væk til undersøgelse og test. Positive resultater vil bestemme dit spædbarn behandling.

typer

Type 1 diabetes er mest almindeligt ses hos spædbørn og børn, hvor betacellerne i bugspytkirtlen ikke længere gør insulin som kroppens immunforsvar har vendt sig imod og ødelagde dem. Denne type vil kræve daglige insulin skud for normal eksistens. Type 2-diabetes er en type af insulinresistens påvirker fedt, lever og muskelvæv er ude af stand til at behandle insulin. Bugspytkirtlen ikke længere holder op med frigivelsen af ​​insulin, når maden indtages.

Fordele

Ofre for diabetes kan ønsker at få mere motion, se sukker og andre kalorieindtag på daglig basis, få regelmæssige blodtryk kontrol, tage deres medicin (herunder en daglig aspirin) og teste deres sukker niveauer hver dag.

Advarsel

Starten af ​​type 1 diabetes er hurtig. At se en pludselig ændring i det daglige indtag og output vaner dit spædbarn er grund til bekymring. Book en aftale med din barnets børnelæge på én gang.


        

Udgiv min kommentar