Fantacine.com

Sådan konstateres My Size for Diabetiske Støvler

Sådan konstateres My Size for Diabetiske Støvler


Diabetikere, der lider af neuropati og dårlig fod cirkulation skal passe på ikke blot for at undgå sår og knoglebrud, men også for at undgå yderligere forværre eventuelle lidelser allerede er til stede. På grund af ustabile blodsukker, kan en patient lider nerveskader i fødderne, der kan efterlade disse lemmer mere sårbare over for skader og sygdom. Endvidere huden på diabetiske fod er mindre i stand til at holde fugt, hæmme heling af hård hud og sår. Heldigvis syge kan bruge diabetiske støvler, også kendt som ankel fod orthotics. Denne sko er designet til både skinne og isolere den ramte vedhæng. For at fungere effektivt, men bagagerummet skal monteres korrekt, og foden målt i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

1 Find en standard fod måleinstrument, ofte kaldet Brannock enheden efter den dominerende producent, universelt findes i skobutikker. Din podiatrist kan også have dette værktøj, eller en variation af det. Mål længden fra stående stilling, som om du er ved at blive udstyret til en normal par sko.

2 Flyt mindre markøren længde til basis af storetåen, dvs. udgangen af 1. metatarsal knogle. Tallet til venstre for markøren vil tjene som funktionelle længde, selvom det vil afvige fra hæl til tå måling. Måle bredden, placere bevægende bar mod ydersiden af ​​foden.

3 Sammenlign disse sko målinger til forholdet skala fra boot fabrikant eller af din pedorthist, der har specialiseret sig i sådanne fittings. Fra denne sammenligning du udlede de rigtige orthotic dimensioner.

4 Har din læge eller pedorthist observere din gå gangart for at skelne, hvor trykket er centreret. Den eneste af boot kan kræve støbning eller indsatser baseret på denne vurdering.


        

Udgiv min kommentar