Fantacine.com

Sådan Stop løs afføring

Diarré eller løs afføring, er en meget drænende og frustrerende sygdom. Det er også en meget almindelig sygdom, der påvirker alle på et tidspunkt i deres liv. Imidlertid kan de fleste tilfælde af løs afføring hærdes på to til tre dage med den rigtige kost og rigelig hvile. Et besøg til lægen er normalt ikke nødvendigt.

Instruktioner

Kost

1 Undgå mælk, shakes, te, kaffe, is og alkohol, når du har løs afføring. Enhver af disse elementer vil kun forværre dine problemer. Listen omfatter også hele hvede brød og korn, fedtet og stegt mad, krydret mad og slik.

2 Forbruge så mange væsker som du kan. Dette er for at modvirke dehydrering, der kan ske med løs afføring. Sørg for at drikke masser af vand, og supplere det med klare supper, limonade, ginger ale, eller usødet frugtsaft og bouillon.

3 Følg en møgunge (bananer, ris, æblemos og Toast) kost for at komme over løs afføring. Dette er især anbefales til børn. Du kan supplere din nye kost med bagt kylling uden skind, kogte gulerødder, kogte kartofler og kiks.

4 Tag over-the-counter diarré medicin, hvis din tilstand ikke forbedres, selv efter at sætte dig selv på en diæt. Et flertal af OTC medicin indtages oralt og bør tages efter hver episode af løs afføring.

TIPS

  • Giv din krop den ekstra hvile den har brug for. Prøv ikke at flytte ud af dit hus for meget, og hvis du har en aktiv livsstil, langsomme ting ned, indtil din krop er klar til at bære belastningen af ​​dit energisk liv igen.
  • Hvis din tilstand er alvorlig, og nogle af disse retsmidler ikke hjælper efter to til tre dage, konsultere en læge. Der kan være flere mulige årsager til svær diarré. Korrekt diagnose og rettidig behandling er kritiske, og kan muligvis spare dig ugers ubehag.
  • Afstå fra popping regelmæssige diarré piller såsom Imodium uden en læges vejledning. Der er visse betingelser, der kan endda blive yderligere forværret af disse piller.

        

Udgiv min kommentar