Fantacine.com

Sygdomme, der forårsager kronisk diarré

Irritabelt tarmsyndrom

Den tilstand kendt som IBS, eller irritabelt tarmsyndrom, kan udløse kronisk diarré, forstoppelse eller en kombination af de to betingelser. IBS, en tilstand menes at påvirke op til én ud af hver fem personer, forstyrrer kroppens normale fordøjelse --- omrøring tyktarmen og forårsager "mavesmerter eller ubehag sammen med tegn på tarm dysfunktion," ifølge Environmental Sygdom ressource. Den "kronisk spænde" af af tarmkanalen ofte fører til kronisk diarré eller forstoppelse --- resultaterne varierer blandt de ramte personer.

Crohns sygdom og colitis ulcerosa (inflammatoriske tarmsygdomme)

Crohns sygdom er en kronisk form for "inflammatorisk tarmsygdom", der er kendt for at Crest, stiger og aftage over forskellige perioder af den påvirkede menneskes liv. Den kronisk stress og inflammation på tyndtarmen forårsaget af Crohns sygdom fører til kronisk diarré --- blandt andre betingelser, som rektal blødning, vægttab og feber. Ifølge University of Chicago Medical Center, Crohns sygdom påvirker normalt "tyndtarm, oftest den nedre del kaldes ileum", men kan opflamme "hele fordøjelseskanalen --- herunder munden, spiserøret, maven, tolvfingertarmen, appendix [ og] anus. "

Colitis ulcerosa er en tilstand, der forårsager betændelse og sår i tyktarmen af ​​den påvirkede individ. Som anført af The National Digestive Diseases Information Clearinghouse, "Sår form, hvor betændelse har dræbt de celler, der normalt linje tyktarmen, så bløder og producere pus." Ligesom Crohns sygdom og andre inflammatoriske tarmsygdomme, den efterfølgende ophidse af tyktarmen og endetarmen fører til konstant tømning af den rektale tarmkanalen.

cøliaki

Med mere end "200 tegn og symptomer" er det let for nogle at kigge forbi cøliaki som en årsag til kronisk diarré, hævder University of Chicago Celliac Disease Center. Men den dårlige intestinale absorption af næringsstoffer forårsaget af cøliaki ofte forårsager intestinal inflammation og fører til kronisk diarré. Den tarmbetændelse og "malabsorption" af næringsstoffer, der er forbundet med cøliaki kan udløses af "indtagelse af hvede-afledt gluten i modtagelige individer," ifølge Resident personale og Læge hjemmeside.


        

Udgiv min kommentar