Fantacine.com

Kur & kost for colitis ulcerosa

Kur & kost for colitis ulcerosa


Sår colitis er en kronisk tilstand, hvor slimhinder foring tyktarmen bliver betændt og udvikle sår. Ud over at tage receptpligtig medicin der er naturlige måder at kontrollere denne smertefulde og invaliderende tilstand. Da colitis er en fordøjelsesproblemer, at kende de rigtige fødevarer at spise og undgå er bydende nødvendigt at kontrollere flareups.

Gode ​​fødevarer til Colitis

Holde en fødevare dagbog holder dig opmærksom på, hvilke fødevarer forværre eller forbedre du betingelse.

Spise en lav-kulhydrat, høj vegetabilsk protein kost. Bagt eller kogt fisk, kylling og kalkun minus huden er gode kilder til protein. Sørg for at indeholde masser af grøntsager; dampende dem gør fordøjelsen lettere. Indbefatter hvidløg for sin helbredende og antibiotiske egenskaber.

Drikkevand, mindst otte fuld briller dagligt, er det nødvendigt at gøre op for tabt væsker, hvis du oplever diarré og at befri kroppen af ​​toksiner. Grønne drinks - pulver eller væsker, der indeholder næringsstoffer fra grønne grøntsager) - eller tilføje klorofyl til dit vand er godt for fordøjelsen.

Frugt skal spises med måltider og ikke på tom mave. Undgå sure frugter som appelsiner og grapefrugter, men hengive sig spise bananer, æblemos og konserverede frugter, som er mildere. Frugt juice bør altid fortyndes med vand og tages under et måltid eller kort tid derefter.

At få fiber i din kost er god til at holde tarme regelmæssige og dannet. Gå med korn, der er godt kogt og opløselige. Sådanne fødevarer som havreklid, brune ris, byg og linser er gode valg. For et stykket, prøv ris kager.

Fødevarer for at undgå

Hold fedtstoffer, herunder højt fedtindhold mælk og oste - og olie væk fra din kost; disse kun forværre diarré, der kommer med colitis. Prøv i stedet soja eller ris mælk og soja-baserede oste. Hvis du ved, du er laktose intolerant, er der mælk og yoghurt, der er laktosefri. Nødder, frø og popcorn kan være svært på tyktarmen, så erstatte møtrik smør vil være lettere at fordøje.

Undgå altid kulsyreholdige drikkevarer, krydret fødevarer og noget med koffein. Disse stoffer forværre tyktarmen. Det er bedst at begrænse mængden af ​​rødt kød du spiser, sammen med sukker og forarbejdede fødevarer.

Kosttilskud

Da der er begrænsninger i kosten af ​​en person med colitis ulcerosa, er det klogt at supplere kroppen med en multivitamin. Andre vitaminer af betydning er B-vitaminer, herunder B12, sammen med vitamin A, D, E og K. Når en person er tilbøjelig til diarré, kan der være en mangel på kalium og magnesium. Det er klogt at have en læge kontrollere blodet til jern som nogle, der har colitis ulcerosa kan blive anæmiske.

Fisk og hørfrø olier, i kosten eller som kosttilskud hjælpe kroppen med at bekæmpe inflammation, som er den vigtigste faktor i denne sygdom. Ved hjælp af en god probiotiske, hvilket er en venlige bakterier hjælper med at holde gode bakterier afbalanceret i tyktarmen til at bekæmpe toksiner. Probiotika kan findes i yoghurt, eller i kapsler eller pulver, som tages dagligt.


        

Udgiv min kommentar