Fantacine.com

Rådgivning Tips til dialysepatienter

Rådgivning Tips til dialysepatienter


Dialyse er den medicinske procedure, der består kører alle dine blod gennem et elektronisk filter til at befri det af toksiner og potentielle infektioner. Dette gøres, når en patients nyrefunktion ikke er op til fod og kan ikke naturligt fjerne disse toksiner. Dialyse kan være en skræmmende ting, især for dem, der har brug for det på en regelmæssig basis. Der er nogle hensigtsmæssige måder at rådgive sådanne patienter, der kan hjælpe dem til at føle bedre.

Bekræft, at et normalt liv er muligt

Bekræft til patienten, at tingene kommer til at være OK. Der er tusindvis af patienter rundt om i verden, der kræver regelmæssig dialyse der, ellers føre et normalt liv. Alt, det kræver, er et par ekstra ture til hospitalet end de fleste mennesker er nødt til at tage. Ofte gange, i disse situationer, folk har tendens til at blæse tingene ud af proportioner, tænker, at deres situation er langt mere dystre, end den faktisk er.

Det er bedre end den alternative

Nogle gange, folk i disse situationer tror, ​​at deres liv vil være forfærdelige skaller af, hvad de engang var på grund af dialyse. Dog kan det hjælpe en patient at blive mindet om, at selv om det er uheldigt, at de er nødt til at gå igennem det, uden dialyse, ville deres lever ophører med at fungere helt og deres blod vil blive smittet. Dette ville på sin side forårsage længerevarende, smertefuld død. Minde en patient af denne kendsgerning er normalt alt det tager at berolige dem ned og gøre dem se tingene i perspektiv. Imidlertid bør dette ske med omhu, således at patienten ved, at du virkelig bekymrer sig om hende.

Det vil blive en rutine

Patienter, der står over for regelmæssig dialyse ofte bange for, at proceduren kan forbruge deres liv og hindre dem i at leve deres liv, de måde de ønsker at. Lad dem vide, at dialyse vil dog sandsynligvis blive noget, de vil integrere i deres liv. Til sidst, regelmæssig dialyse bliver en sædvanligt opgave, som at gå på toilettet eller gå ud at købe dagligvarer. Det vil med tiden blive en regelmæssig aktivitet.


        

Udgiv min kommentar