Fantacine.com

NITRICUM Side Effects

NITRICUM og andre homøopatiske lægemidler falder uden godkendelse jurisdiktion af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA), eliminerer uvildig vurdering af potentielle bivirkninger. Og da de fleste producenter foretrækker at minimere potentielle bivirkninger af produkter, der sælges, det sætter forbrugerne en ulempe, især når nogle produkter som NITRICUM er udråbt som ikke forårsager bivirkninger.

NITRICUM

NITRICUM (Argentum NITRICUM, NITRICUM Acidium), et homøopatisk behandling, fås i flydende og sukker pellets i henhold til den online website Amazon.com. Det anvendes til behandling af mange forskellige typer af sygdomme, herunder demens, ifølge University of Maryland Medical Center.

Bivirkninger

Fordelen ved at vælge homøopatiske behandlinger end receptpligtig medicin formodes at skyldes en mangel på bivirkninger. Denne behandling mulighed er udråbt som et lægemiddel fremstillet af naturen --- ikke menneskeskabte --- så det fungerer sammen med en persons krop til at stimulere det til at forsvare sig mod sygdom, i henhold til den online website Wellsphere.com.

Men i Amerika, er den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke at godkende homøopatiske behandlinger, før de stilles til rådighed for forbrugerne til at købe online eller fra en butikshylder. Derfor bivirkninger --- hvis ikke umiddelbart afsløres på emballage etiketter --- ikke gjort kendt for potentielle forbrugere forud for deres anvendelse.

Potentielle bivirkninger

Da homøopatiske behandlinger ikke skal godkendes af FDA --- eller opfylde de samme krav som receptpligtig medicin gør --- potentielle bivirkninger er relativt ukendt for NITRICUM (og andre urter, kosttilskud, og homøopatisk medicin).

Dette udgør en bekymring for personer, der kan have negative reaktioner på grund af at kombinere homøopatiske lægemidler som NITRICUM med ordineret medicin, eller som tager mere end den anbefalede dosis af NITRICUM.

Homøopatisk Behandling: Ligesom en Vaccine?

Ifølge Holistic Online.com, homøopatiske behandlinger virker ligesom vacciner: de indfører en lille del af de ulovlige "gift" --- være det bi eller slangegift, eller endda forbindelser syge væv --- som beder kroppen til at bekæmpe off gerningsmanden på sin egen, opbygge en immunitet over for det.

Men vacciner er omhyggeligt skabt og overvåges af en stringent proces i USA (herunder læge administration), men homøopatiske behandlinger ikke undergår de samme strenge procedurer, hvilket øger risikoen for, at nogle producenter ikke kan tage de nødvendige forholdsregler --- eller korrekt etiket deres produkt --- tilsvarende. Desuden vacciner bære en slags potentiel bivirkning og brugere bliver gjort opmærksom på disse muligheder før brug. Det er ikke tilfældet med homøopatiske produkter som NITRICUM.

Betydning

Da homøopatiske behandlinger som NITRICUM fremhæves som værende "bivirkning fri" oplysninger om det modsatte ikke kan let findes at tilbagevise denne påstand, efterlader forbrugerne til at tage produktet på egen risiko.


        

Udgiv min kommentar