Fantacine.com

Medicin, der forårsager ledsmerter

Nogle medikamenter kan forårsage ledsmerter samt behandle de betingelser, de er beregnet til. Selv om ikke alle patienter oplever ledsmerter, har nogle receptpligtig medicin været forbundet med denne bivirkning.

Advair Diskus

Advair Diskus er en oral inhalator anvendes til at kontrollere astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Ifølge WrongDiagnosis.com har denne medicin været forbundet med muskel- og ledsmerter i sine brugere.

Escitalopram

Escitalopram (mærkenavn Lexapro) er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) til behandling af depression. Ifølge eMedExpert.com, brug af Lexapro oral opløsning eller tabletter ofte resulterer i ledsmerter.

Gabapentin

Gabapentin (Neurontin) er et lægemiddel ordineret til anfald hos epileptikere og andre forhold. Dette stof kan forårsage hyppige ledsmerter i dem, at tage medicin, ifølge eMedExpert.com.

Effexor XR

Effexor XR er den udvidede version af venlafaxinhydrochlorid ifølge Helalthsquare.com, og bruges til at behandle angst, social angst og depression. Ifølge eMedExepert.com er Effexor XR forbundet med ledsmerter.

Topiramat

Topiramat (Topamax) er et anti-konvulsiv anvendes i behandlingen af ​​anfald og forhindre migræne hovedpine. Ifølge eMedExpert.com, brugen af ​​dette stof er ofte forbundet med ledsmerter.


        

Udgiv min kommentar