Fantacine.com

Bivirkninger af polyethylenglycol

Også kendt under sit mærke MiraLAX, polyethylenglycol er en over-the-counter medicin anvendes til behandling af forstoppelse. Trods sin effektivitet, polyethylenglycol udgør en risiko for bivirkninger hos nogle patienter.

Typer af Side Effects

Mulige bivirkninger af polyethylenglycol omfatter kvalme, oppustethed, mavekramper, flatulens, diarré og overdreven afføring.

Betydning

Polyethylenglycol bivirkninger forværres med høje doser af medicinen. Brug kun produktet som anvist i de retninger for at undgå at udvikle alvorlig diarré.

Tidsramme

Ifølge FDA, polyethylenglycol er kun sikkert for bruge op til syv dage. Hvis taget længere, den udgør en forøget risiko for bivirkninger.

Advarsel

Nogle patienter udvikler alvorlige allergiske reaktioner over for MiraLAX, der forårsager forekomsten af ​​røde welts på huden kendt som uticaria. Mere alvorligt, men sjældne, reaktioner omfatter anafylaksi, som er livstruende og resulterer i åndenød, hurtig hjertebanken og mulige chok.

Overvejelser

Patienter over 65 år er mere tilbøjelige til at udvikle bivirkninger end dem, der er yngre, i henhold til FDA. Hvis du er gravid eller ammende, konsultere lægen før du tager polyethylenglycol.


        

Udgiv min kommentar