Fantacine.com

Hvad er subthreshold depression?

Subthreshold depression er en form for depression, der ikke opfylder de diagnostiske kriterier for depression som skitseret af DSM-IV.

Egenskaber

Ifølge 2009 forskning offentliggjort i Journal of Affective Disorders, subthreshold depression er alvorlig og kan være forbundet med funktionsnedsættelse i nogle mennesker.

DSM-IV

American Psychiatric Association udgiver DSM-IV, som står for DSM, fjerde udgave, og det definerer alle psykiske lidelser.

Depression

De diagnostiske kriterier for en depressiv episode DSM-IV omfatter udstiller mindst fem ud af ni symptomer på depression inden for en periode på to uger, der repræsenterer en ændring fra normal adfærd og er ikke tilskrives en anden sygdom.

Advarsel

Ifølge BioMedCentral.com, dem med subthreshold depression har en øget risiko for at udvikle svær depression.

Overvejelser

Ifølge forskning offentliggjort i American Journal of Geriatric Psychiatry, der er lignende karakteristika subtheshold depression og svær depression, og mere forskning er nødvendig for at afgøre, effektiv behandling for subthreshold depression. En undersøgelse offentliggjort i American Journal of Psychiatry tyder patienter med subthreshold depression og deres pårørende se for tidlige tegn på depression for at modtage den rette behandling.


        

Udgiv min kommentar