Fantacine.com

Bivirkninger af fiskeolie kosttilskud

Fiskeolie kosttilskud er blevet udråbt som en kur for mange lidelser gennem årene. Nogle af disse påstande er blevet underbygget, såsom brugen af ​​fiskeolie kosttilskud for at hjælpe med at forhindre en anden hjerteanfald og til at sænke blodtrykket. Andre tilgodehavender har vist sig at være uden fiskeolie evne, ligesom sænke kolesterol og forebygge organafstødning efter en transplantation. Den amerikanske Food and Drug Administration satser omega-3 findes i fiskeolie kosttilskud som GRAS, hvilket betyder, at det er "generelt betragtes som sikre." Der er dog nogle potentielle bivirkninger, dem, der overvejer at tage fiskeolie kosttilskud bør overveje.

Almindelige bivirkninger

Det er meget almindeligt for folk, der tager fiskeolie kosttilskud for at klage over en fisk lugt på vejret. Fiskeolie kosttilskud kan forårsage enkeltpersoner til at opleve kvalme, sure opstød, diarré og fedtet afføring

Kolesterol

Det er blevet hævdet, at fiskeolie kosttilskud øge mængden af ​​gode kolesterol i kroppen. Dette er sandt, men desværre fiskeolie øger også mængden af ​​dårlige kolesterol i kroppen.

Sukkersyge

Det er blevet vist, at fiskeolie kosttilskud kan øge blodsukkerniveauet hos personer med diabetes. Hvis du er diabetiker, bør du ikke tage nogen fiskeolie kosttilskud uden først at konsultere din læge.

store doser

Hvis du tager fiskeolie i store doser for en længere periode, du i høj grad øge din risiko for næseblod, blå mærker, slagtilfælde og hæmaturi (blod i urinen). Store doser af fiskeolie kan også bremse blodpropper.

Vitaminer

Fiskeolie kan forårsage en vitamin E-mangel i kroppen og kan blokere kroppens evne til at absorbere visse vitaminer.

Lægemiddelinteraktioner

Folk, der tager blodfortyndende medicin bør aldrig tage fiskeolie kosttilskud uden først at tale med deres læge, som en alvorlig interaktion kan forekomme.


        

Udgiv min kommentar