Fantacine.com

Sådan forhindrer sagging hud Når Slankekure

Sådan forhindrer sagging hud Når Slankekure


Vægttabet og blive en sundere person er en positiv valg. Sagging hud, som ofte ledsager vægttab, imidlertid mindre end ønskelig. Som du tabe sig, din krop krymper, men huden ikke altid skrumpe med det. Men der er måder at forhindre dette i at ske, mens du er ved at miste vægt.

Instruktioner

1 Gør modstand uddannelse, der bygger muskler under huden. Resistance uddannelse omfatter vægtløftning, gymnastik og brug af resistens udstyr, såsom bands og spoler. Musklen du opbygger træder i stedet for det fedt, der bliver tabt. Prøv at gøre let vægttræning om fire dage om ugen.

2 Tabe i et langsomt tempo. Hvis du mister den pounds for hurtigt, så vil du stå tilbage med en langsommere stofskifte, muskel tab og løs hud. Reducer dit kalorieindtag et lille beløb hver uge i stedet for at gå fra et kalorieindtag på 1500 til 1000 om dagen for at undgå disse problemer.

3 Hold din hud hydreret ved at anvende lotion med shea butter, kakaosmør, aloe og vitamin E. Hud, der er hydreret sandsynligvis fortsat være mere stram og fast.


        

Udgiv min kommentar