Fantacine.com

Tegn og symptomer på Staph hudinfektion

Tegn og symptomer på Staph hudinfektion


Staph hudinfektioner er forårsaget af bakterien Staphylococcus. Denne type bakterier lever på huden og manifesterer sig i en række forskellige tegn og symptomer.

folliculitis

Folliculitis er et fælles tegn på en staph infektion på huden, og det normalt påvirker hårsækkene. Symptomerne på folliculitis kan komme i udseendet af røde, irriterende hvide hoved bumser på inficeret hud, som regel i et sted, der for nylig er blevet barberet eller energisk gnides imod tøj (se Referencer nedenfor).

koger

Koger, også kendt som furuncles, er den mest almindelige symptom på en staph infektion på huden. De normalt vises som en rød og opsvulmet bump. De er fyldt med pus og meget smertefuldt. Koger vokse sig større, indtil de knækker og dræne selv. De er som regel findes under armene, i ansigtet eller indvendige lår, selv om de kan forekomme, uanset hvor staph infektion er til stede på huden
(Se Referencer nedenfor).

børnesår

Børnesår er endnu et tegn på en staph infektion på huden. Den viser sig normalt i form af en blister eller en bums, der skorper igen og kan spredes ved at skrabe det inficerede område og rørende andre kropsdele. Impetigo normalt påvirker næse, mund, hænder og fødder (se Referencer).

hordeolum

Hordeolum, også kendt som en stye, er en staph hudinfektion af øjenlåget. Det er meget smertefuldt og kan forårsage en opsvulmet og irriteret kig rundt det inficerede øjet område (se Referencer).

Cellulitis

Cellulitis er et symptom på en staph infektion på huden. Det kan påvirke alle dele af kroppen, selv om det normalt findes på benene. Tegnene på cellulitis fremkomme i form af smertefuld hævelse og irritation af det inficerede område. Huden kan også blive ubehageligt varm på en måde, der kan ligne feber eller sygdom (se Referencer).


        

Udgiv min kommentar