Fantacine.com

Hvordan vælger en Metal vandflaske

Hvordan vælger en Metal vandflaske


Metal vandflasker er miljøvenlige og efter skræmme om plastik vandflasker udvaskning kræftfremkaldende "ting" i vandet, du drak fra dem, der er masser af mennesker at skifte til metal vandbeholdere.

Instruktioner

1 At købe en metal vandflaske til at udskifte dit gamle, og økologisk usunde, vandflaske har aldrig været nemmere. Se listen over ressourcer nedenfor for et par populære mærker af metal vandflasker.

Klean Kanteen metal vandflasker er lavet af rustfrit stål og er mere tilbageholdende i farve og design.

Anmeldelser af forskellige mærker metal vandflasker kan findes på deres hjemmesider. Priserne er lidt stejle, men i betragtning af de sundhedsmæssige risici og miljøskaderne fra plast vandflasker de er værd. Priserne starter ved omkring fjorten dollars for de fleste.

2 Flere og flere virksomheder lægger ud metal vandflasker, så hold øjnene åbne der er mange flere mærker derude, end hvad der er angivet her. Nogle virksomheder, der lægger ud metal vandflasker lige nu er New Wave Enviro, og ecosports.

Kig på camping og backpacking butikker, eller online i deres kataloger, til metal vandflasker.

3 De fleste mennesker sikkert allerede har en af disse rejser metal krus, fordi du kan finde dem overalt. Disse arbejder godt for din vandflaske også, og er billigere end de smarte mærker ovenfor, især hvis du allerede har en. Jeg har en jeg fik på Starbucks, men du kan finde dem overalt for et par bukke.

TIPS

  • Hvis du allerede har en rejse metal krus, bruge det i første omgang før du lægger ud en masse penge for de højere priser metal vandflasker som Sigg.
  • Vær sikker på at forske mærke af vandflaske du overvejer, før de køber en.

        

Udgiv min kommentar