Fantacine.com

Vægttab piller, der kan tages med højt blodtryk

Bare fordi et vægttab pille annoncerer, at det er "naturlige" betyder ikke nødvendigvis, at det er sikkert, især hvis du har forhøjet blodtryk. Fordi disse vægttab piller ikke er reguleret af den amerikanske Food and Drug Administration, kan de markedsføres med lidt dokumentation for at afstive deres sundhedsanprisninger og lidt forskning i deres bivirkninger.

Kontakt din læge

Hvis du har forhøjet blodtryk, skal du kontakte din læge, før du tager nogen vægttab piller. Tal ikke i almindeligheder: Fordi de er meget forskellige, bringe i selve vægttab supplement, så hun kan rådgive dig, hvis det er sikkert at tage det eller hvis p-piller indeholder ingredienser, der kan øge blodtrykket eller interagere med medicin, du tager.

Orlistat

Orlistat markedsføres som Xenical (recept) og Alli (håndkøb). Den styrer mængden af ​​fedt absorberet i kroppen gennem fordøjelseskanalen, hjælper med at reducere dit kalorieindtag. Selv om det anses for sikkert at tage med hensyn til blodtryk, kan det medføre fordøjelsesproblemer problemer i nogle patienter.

Vand Pills

Vand piller --- også kendt som diuretika --- kan hjælpe med at forhindre oppustethed og give kortsigtet vægttab, da de får kroppen til at kaste overskydende væske. Nogle læger ordinere dem som en indledende behandling for højt blodtryk, da de ikke forårsager bivirkninger som mange blodtryk medicin kan forårsage.

En undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om "The Journal of American Medical Association" i december 2002 viste, at diuretika var bedre til at sænke det systoliske blodtryk læsning end mange nyere medikamenter. Det bemærkes dog, at deres udvidede brug kan være beskatte på nyrerne, så konsultere din læge, før du bruger dem i håndkøb.

Generelt Weight-Loss Advice

Hvis du er overvægtig, kan kaste overskydende pounds hjælpe med at sænke dit blodtryk. Ifølge Mayo Clinic, kan miste endnu 5 til 10 procent af din kropsvægt over et år resultere i væsentlige forbedringer af din blodtryk og triglycerid og insulin niveauer. Selvom du kan se kortsigtede resultater, når du bruger kost piller, vil vægttab være midlertidig, hvis du ikke ændrer din kost og motionsvaner og forbrænde flere kalorier hver dag, end du indtager.

Hvorfor fleste piller er kontraindiceret

Vær opmærksom på at mange vægttab piller arbejde ved at fremskynde dit stofskifte, så din krop forbrænder flere kalorier. Men dette skaber en forhøjet puls, hvilket igen kan øge dit blodtryk.


        

Udgiv min kommentar