Fantacine.com

Bone Cancer Diet

Bone Cancer Diet


Nogle gange, kirurgi er svaret for patienter knoglekræft. Læger og patienter håber denne løsning vil fjerne behovet for afgrening. Mange faktorer, såsom alder, helbred og kost går ind hvorvidt det vil ske eller ej. En passende kost kan forbedre din vitalitet, som kan forbedre dine chancer for succes slå knoglekræft. Fejlernæring spiller en rolle i en ud af hver tredje kræftdødsfald, ifølge National Cancer Institute.

Calcium

Bone kræft efterlader knoglerne skrøbelige, så det er vigtigt at sørge for din krop har masser af calcium. Imidlertid er calcium ikke let absorberes af knoglerne. Mens der er nogle lovende kalktilskud på markedet, du bør også sørge for din kost har masser af mejeriprodukter som mælk, yoghurt og ost.

phosphortrisulfid

Din kosten calcium bør også afbalanceret med fosfor gennem din kost, ikke tilskud. De fleste amerikanske kost indeholder allerede masser af calcium, så det trick er at give din calcium at stige til at matche det. Af denne grund, vil du ønsker at undgå sodavand og skære ned på kød og indtagelse fjerkræ. At have for meget fosfor betyder, at din krop vil trække calcium fra dine knogler til at balancere det ud, og det er præcis, hvad du ikke ønsker sker med skrøbelige knogler.

Ting at spise

Hvis du har knoglekræft, bør du kost omfatter fisk, fjerkræ, bælgfrugter, fedtfattig yoghurt, frugt og grøntsager og fuldkorn og korn. Grøn te har antioxidanter gøre den mere effektiv end E-vitamin og C i kampen fre -radicals. Hvidløg indeholder allyl sulfider, som hæmmer kræftfremkaldende kemikalier. Tomater indeholder antioxidanten lycopen. Du ønsker at koncentrere sig om at spise en sund kost, der vil være rig på næringsstoffer er nødvendige som din krop forsøger at helbrede sig selv.

vegetabilsk Juice

Få fordelene ved friske frugter og grøntsager i flydende form. Juice er let fordøjeligt, så de næringsstoffer hurtigt kan komme til at arbejde i din krop. Prøv kombinationer af gulerødder, persille, selleri, agurk, spinat, grønkål, hvidløg, løg, broccoli, grøn peber og tomat på at skabe en opskrift, du kan lide.

Kosttilskud

Kosttilskud kan hjælpe med at sikre din krop har alle de ernæringsmæssige komponenter den kan bruge til at bekæmpe knoglekræft. Især bør du tage supplerende beta-caroten, selen, vitamin C, eicosapentaensyre og vitamin E.


        

Udgiv min kommentar