Fantacine.com

Hvordan kan man se Hvis dit barn har Ordblindhed

Hvordan kan man se Hvis dit barn har Ordblindhed


Tror du dit barn kan have ordblindhed? Diagnosticering ordblindhed tidligt kan være import i dit barns læring udvikling. Ordblindhed kan behandles ved brug af simple uddannelser værktøjer (ingen medicin) og mange mennesker overvinde deres læsehandicap og gå videre til at blive gode læsere. Her er et par tips til, hvordan du fortælle, hvis dit barn har ordblindhed.

Instruktioner

1 Gør dig bekendt med de klassiske symptomer og behandlinger af ordblindhed. Ordblindhed er en af ​​de lettere indlæringsvanskeligheder til at genkende. For en komplet liste over symptomer og behandling, besøg WebMD officielle hjemmeside.

2 Bemærk hvis dit barn har svært ved at udtale ord. Ordblindhed får hjernen til at kryptere og vende bogstaver inde ord, som kan gøre det umuligt at skelne ord og sætninger.

3 Overvåg dit barns læsevaner. Hvis de undgå at læse alt der er en god chance for de kunne blive ramt af ordblindhed. Læsning kan være meget frustrerende med ordblindhed og er ofte undgås for enhver pris.

4 Har dit barn forsøger man udtaler et par ord til dig. Hvis de er måde fra det er en god chance for ordblindhed bakker eller blande bogstaverne op.

5 Har dit barn tage en ordblindhed test. Disse tests er som regel består af 20 eller deromkring spørgsmål om dit barns vaner, som er let at besvare. Mange forskellige versioner af testen er tilgængelige via internettet gratis.

6 Har dit barn testet af en professionel tale sproget patolog. Sommetider ordblindhed kan forveksles med andre indlæringsvanskeligheder. Kom en professionel udtalelse, der bekræfter enhver selvstændig diagnose er altid en god idé.


        

Udgiv min kommentar