Fantacine.com

Typer af Removabe Seler

Typer af Removabe Seler


Borte er de dage, hvor folk måtte lide gennem iført synlige, metal seler. Forbedringer i ortodontisk teknologi har ført til opfindelsen af ​​usynlige seler, næsten ikke målbart med det blotte øje. I modsætning til traditionelle metal seler, en usynlig apparat behandler mindre til moderat problemer. Selv om alle usynlige seler synes identiske, de varierer i henhold til deres mål og design.

Invisalign

Bestående af skræddersyede aligners, Invisalign skifter tænder, indtil de når den endelige, ønskede justering. Hver aligner er skræddersyet til patienten, der bærer dem i to uger. Så aligners erstattes af nye, ifølge en sekventiel behandlingsplan bestemt af specialtandlæge, indtil behandlingen planen er opfyldt. I modsætning til andre typer af flytbare seler, hver aligner flytter specifikke tænder efter en tidsfølsomme plan.

Simpli5

Med kapacitet til at behandle både øvre og nedre buer, Simpli5 indeholder fem aligners. Da hver aligner flytter tænderne 1/64 af en tomme, vil et apparat besidder flere aligners korrigere mere komplicerede problemer. Simpli5 holder maksimalt 10 aligners, hvilket gør det til et ideelt apparat til at korrigere svarer tænder på begge de øvre og nedre buer.

Rød, hvid og blå

I modsætning Simpli5, rød, hvid og blå apparat behandler en bue ad gangen, enten øvre eller nedre, men ikke begge dele samtidig. Anordningen har tre dele gør det muligt at overholde buen mere komfortabelt. Hver del har en rød, hvid eller blå prik til at guide patienterne til at indsætte dem i den rigtige rækkefølge. Imidlertid er denne enhed designet til at behandle mindre komplekse sager, da det indeholder færre aligners end Simpli5 og behandler kun én bue.

RW II

Ligesom den røde, hvide og blå-system, RW II behandler en bue ad gangen. Hver af de to aligners har en blød, fleksibel foring, tillader mere markant bevægelse af tænder, men med mindre kraft end den røde, hvid og blå-system. Den bløde foring har større tilbageholdelse, der giver større komfort for patienten at bære dem. Ligesom de andre systemer, RW II aligners ser ligesom alle andre usynlige seler, på trods af forskellen i design.

Koste

Hver enhed varierer i pris, i forhold til antallet af aligners anvendes, hvor længe udstyret er slidt og niveauet af behandlingen. Invisalign normalt koster omkring $ 3.500 til $ 8000 per patient. Patienter, der besidder ortodontisk dækning i deres dental plan bør modtage dækning for alle aftagelige seler, uanset hvilken behandlingsmetode de vælger. Patienter uden forsikring kan kvalificere sig til månedlig finansiering, der gør usynlige seler mere overkommelig.


        

Udgiv min kommentar