Fantacine.com

Hvad Medicin og kost til brug for mavesår

Mavesår er smertefulde, krater-lignende sår, der danner på indersiden af ​​maven. En sår kan være forårsaget af et par ting, herunder stress, forbrug kaffe og krydret mad. Ulcera er forårsaget af en bakteriel infektioner og overforbrug af lægemidler, såsom aspirin og ibuprofen. Behandling af mavesår er altafgørende, fordi hvis de går ubehandlet, kan de blive til blødende mavesår eller perforere maven foring. Som begge er smertefulde og skadelige for fordøjelsessystemet. Sammen med at reducere stress til behandling af mavesår, der er medicin og kostvaner, der hjælper så godt.

Medicin for mavesår

Læger ordinere forskellige medikamenter for mavesår. De mest almindelige recepter er H2-blokkere, syrepumpehæmmere, slimhinder beskyttende midler og antibiotika. H2-blokkere, såsom Zantac og Pepsid, reducere mængden af ​​syre, at maven gør. Syrepumpehæmmere hjælp ved at reducere maven produktion er 10 gange kraftigere end H2-blokkere. Den bedste viden protonpumpehæmmer er Prisolec der kan undertrykke omkring 95 procent af mavesyre produktion. De mest almindelige medicin for mavesår er slimhinde beskyttende midler som beskytter maven slimhinderne foring fra syre. Almindelige eksempler er Tums, rolaids og Pepto-Bismol. Antibiotika er en anden behandling til uclers. Mavesår kan behandles med en under kort kur af antibiotika og er nyttige til reduktion chancerne for såret gentager sig. Med antibiotisk behandling, er der en én procent chance af såret gentager sig.

Kost for mavesår

Mennesker, der lider med mavesår vil undgå krydret fødevarer, stegte fødevarer, chokolade, koffein og kulsyreholdige drikke, alkoholholdige drikkevarer og fødevarer, der er sure, såsom tomater og citrusfrugter. De opfordres til at spise en fiberrig kost med masser af frugt og grøntsager, fuldkorn. De rådes til at spise små måltider i løbet af dagen for at hjælpe den lette fordøjelsen. Desuden bør de, der har mavesår undgå at spise før sengetid og hengive sig til fødevarer, der er kendt for at forårsage overskydende gas, såsom tørret-kogte bønner og fede kød som korte ribben, bacon og salami.


        

Udgiv min kommentar