Fantacine.com

Hvordan kan jeg hjælpe min kæreste med hans alkoholproblem?

Hvordan kan jeg hjælpe min kæreste med hans alkoholproblem?


At være forelsket i en person, der har et alkoholproblem er ofte en smertefuld oplevelse. Det er vigtigt at erkende, at situationen ikke er håbløs. Der er mange ressourcer og støttenetværk til rådighed for folk, der er villige til at få behandling. Men hvis du forventer din kæreste til at opgive sin trang til at drikke, du skal også være villig til at opgive din trang til at muliggøre og støtte ham på trods af hans drikkeri. Du skal tilbyde hård kærlighed.

Instruktioner

1 Forskning alkoholmisbrug for bedre at forstå og definere din kærestes alkoholproblem. Kontakt Statens Institut for alkoholmisbrug og alkoholisme s (NIAAA) "Hvordan kan du fortælle, hvis nogen har et problem" tjekliste for at se, om han viser symptomer på en mulig alkohol problem (se Resources). Ring til National Drug og alkohol behandling Henvisning Routing service at spørge om behandlingsprogrammer i dit lokalområde (se Resources).

2 Forklar din kæreste, hvorfor du mener, at han har et alkoholproblem. Tal med ham kort efter en alkoholrelaterede problemet er opstået, men når begge du er ædru og rolig. Ifølge NIAAA, dette er det bedste tidspunkt at diskutere et alkoholproblem, fordi spørgsmålet er relevant, men ikke opvarmet. Brug konkrete eksempler på, hvornår hans drikkeri har haft negative resultater. Fortæl ham, at du elsker ham, men forklare, hvordan hans drikkeri har haft en negativ indvirkning på dit forhold.

3 Bed ham om at få professionel hjælp og understrege, at du har brug for ham til at tage øjeblikkelig handling. Forklar ham, at du vil støtte ham gennem hele behandlingsprocessen. Hvis han accepterer at få hjælp, bede ham om at ringe og lave en aftale umiddelbart efter din samtale. Ved krævende øjeblikkelig handling kan du undgå tomme løfter.

4 Fortæl din kæreste, hvordan du vil reagere, hvis han nægter at få hjælp. Planlæg hvad du vil sige forud for tid og holde sig til det. Du skal være villig til at følge op på dine ord, for ham til at tage dig alvorligt. Hjælpe en elsket overvinde en afhængighed er ofte counter intuitivt, fordi det kræver "hård kærlighed." Selvom det kan føles som du opgiver ham, skal du lade ham opleve de negative konsekvenser af sine handlinger.

5 Spørg din kærestes venner og familier medlemmer også prøve og overbevise ham om at få hjælp. Ifølge NIAAA, en ven eller et familiemedlem, som er en inddrive alkoholiker kan være mere overbevisende. Gruppe interventioner er en mulighed, selvom NIAAA anbefaler de er udført kun under tilsyn af en læge eller sygeplejerske.

6 Støt din kæreste under hans behandling. Tilbyd at deltage Alkoholikere Anonyme møder med ham. Engager med sin nye rutine og respekt, at alkohol er sandsynligvis vil forblive en fristelse for ham resten af ​​hans liv.


        

Udgiv min kommentar