Fantacine.com

Sådan Care for de ældre med hukommelsestab

Desværre, en af ​​de hårde realiteter aldring er tabet af ens hukommelse. Hvert år skal geriatriske pårørende påtage sig ansvaret for omsorgen for de ældre, som har en form for hukommelsestab, det være sig på kort sigt, på lang sigt eller påbegyndelsen af ​​en vis grad af demens eller endda Alzheimers sygdom. Hvis du er omsorgen for en ældre person med hukommelsestab, kan det være en udfordring, men ordentlig oplysninger kan hjælpe dig med at håndtere de vanskeligheder, der er forbundet med denne opgave.

Instruktioner

1 Vær tålmodig med din elskede. Som medhjælper, du skal huske, at han ikke kan huske, så det kan være frustrerende, når han spørger dig det samme igen og igen, som, "Hvad dag er det?" eller "Hvor er mine sokker?" eller "Hvem er du?" når du allerede har besvaret det samme spørgsmål otte gange før morgenmaden.

2 Gør noget forskning for at lære mere om årsagerne til hukommelsestab hos ældre, så du kan forsøge at gribe ind (med en elsket) tidligt. Jo tidligere du tackle spørgsmålet og gøre hende opmærksom på forestående symptomer på hendes lidelse (demens, Alzheimers, mild kognitiv svækkelse), jo mindre sandsynligt at hun vil falde i benægtelse og nægter at få den hjælp, hun har brug for senere.

3 Tag din ældre elskede at se en geriatriske speciallæge regelmæssigt. Disse specialister kan genkende tidlige symptomer og kan diagnosticere hukommelsestab og endda ordinere lægemidler, såsom Aricept (Donepezil), at hjælpe bremse eventuelle fremtidige hukommelsestab. En geriatri læge vil være i stand til at levere de mest præcise diagnoser givet hans speciale medicinsk uddannelse.

4 tilbringe kvalitetstid sammen med din elskede. Mange ældre er alene, og manglen på en partner eller ledsager kan føre til depression. Mentale stimuli såsom hjernen spil som krydsord eller sudoku kan hjælpe med at holde dem mentalt fit, forsinke hukommelsestab eller indtræden af ​​Alzheimers og demens. Se Jeopardy eller spille Trivial Pursuit sammen. Selv opmuntre hende til at tilmelde sig nogle college kurser.

TIPS

  • Aricept (Donepezil) har vist sig at forårsage meget alvorlige bivirkninger, herunder dødsfald, hos nogle patienter. Det er vigtigt at diskutere eventuelle bivirkninger med patientens læge.

        

Udgiv min kommentar