Fantacine.com

Tips & Tricks til at tabe vægt hurtigt

Vægttabet hurtigt er ikke altid den sundeste måde at slanke, men det er nogle gange nødvendigt. Uanset om du vil passe ind i den nye kjole til en kommende begivenhed eller hvis du bare har brug for at kaste nogle pounds at kickstarte dit vægttab, der er mange tips og tricks til at tabe sig.

Spis mindre, dyrker mere motion

Hvis du ønsker at tabe sig hurtigt, den bedste metode er simpelthen at spise mindre og motionere mere. Det kan synes som en simpel løsning, men det er også den mest effektive komponent i at tabe. Prøv at kontrollere dine portioner ved at fylde din tallerken med en normal mængde af fødevarer og derefter sætte en fjerdedel af det tilbage. Hvis du bliver sulten senere, kan du spise det derefter. Prøv dette for et par dage, og derefter prøve at gøre det med halvdelen af ​​din normale del. På bare et par dage, vil du være at spise mindre og føle tilfreds.

Som for motion, det bare kommer ned til simpel matematik. Du er nødt til at forbrænde flere kalorier end du indtager. Det betyder, hvis du tager i 2.000 kalorier hver dag, du er nødt til at finde noget at brænde mindst, at mange kalorier eller andet sted de ekstra kalorier bliver lagret som fedt i kroppen. En måde at gøre dette er at finde en energisk sport eller hobby, som du nyder, så vil du ønsker at motion hver dag. For eksempel, hvis du nyde tennis, prøve at spille så ofte som muligt, så du vil nyde at brænde de kalorier.

Naturlige Diuretika

Naturlige diuretika er fødevarer (normalt urter), der hjælper din krop skille sig af overskydende vand. Mange mennesker, der har brug for at tabe sig har typisk overskydende væske, at deres krop er fastholdelse og diuretika kan kaste disse væsker hurtigt. Mælkebøtte, enebær og ingefær er tre af de mest populære naturlige diuretika og du kan finde dem på dit lokale hele fødevarer butik. Persille, meloner, asparges og artiskokker har også vanddrivende egenskaber, der hjælper skylle kroppens overskydende væske. Kaffe, te og sodavand er diuretika, men i mindre grad.

Du kan også følge en kost plan, der reducerer mængden af ​​vand, at din krop bevarer. Spise små mængder af brød, ris og andre stivelsesholdige kulhydrater bidrager til et lavere niveau af overskydende væske i kroppen. Undgå salt og sukkerholdige fødevarer, også fordi disse typer af produkter tendens til at holde vand. Sørg for at drikke masser af vand og usødet te at hjælpe din krop skylle væsker. En række frugter og grøntsager bidrager også til en sund diuretisk kostplan.

Afgifte din krop

Afgiftende din krop er ligesom at skylle ud overskydende vand, men det renser også din krop af andre giftstoffer, der vejer dig ned. Før der træffes afgiftning produkter eller starte en detox regime, skal du stoppe med at ryge, holde op at drikke kaffe og alkohol, og skåret ud mættet fedt og sukker fra din kost. Også, reducere så meget stress, som du kan, fordi stress frigiver hormoner i dit system. Dette kan skabe giftstoffer i kroppen og bremse en afgiftning proces.

Afgiftning programmer følger typisk en syv-dages tidsplan. I de første to dage, bør du hurtigt og kun drikke væsker som vand, naturlig frugtsaft og urtete. For de næste fem dage, følge en sund kostplan med masser af fibre, frisk frugt og grøntsager (rødbeder, kål, tang, radiser, etc.) og masser af vand. Desuden tager varmt brusebad eller sveder i en sauna hjælper befri din krop af toksiner ved at fjerne dem gennem sved.


        

Udgiv min kommentar