Fantacine.com

Antistoffer Fundet i æggeblommer

Antistoffer Fundet i æggeblommer


Hens 'immunforsvar er strukturelt anderledes end pattedyr immunforsvar. Høner overføre immunglobulin Y (IgY) i æggeblommer mens ægget er i deres æggestok. Som ægget passerer fra æggelederen den vinder immunoglobulin A og M fra æggelederen sekretion. Hens 'immunglobulin Y har forskellige immunologiske egenskaber end pattedyr immunoglobulin G. evne IgY til at binde til og hæmme væksten af ​​bakterier blev undersøgt af Poultry Research Center, University of Alberta.

Salmonella

Center for Disease Control rapporter Salmonella serotyper, Salmonella enteritidis og Salmonella typhimurium er årsag til salmonella hos mennesker og hos kyllinger. En undersøgelse foretaget af Drs. Lee, Sunwoo, Menninen og Sim af de immunologiske egenskaber af IgY på Fjerkræ Research Center ved University of Alberta bestemt, at IgY hæmmede væksten af ​​Salmonella enteritidis og Salmonella typhimurium. Strukturen af ​​Salmonella overflade molekyler blev ændret af IgY, som forringet dem funktionelt.

Rabies

Tredive-fem til 50.000 asiater dør årligt fra rabies uden hurtig diagnose. Mus, kanin og gedeserum er blevet anvendt til at diagnosticere rabies, men det er dyrt og farligt at udsætte laboratoriepersonale for rabies. Tværfaglige læger fra veterinære, virologi og ernæring skoler på universitetet i Kyoto, Japan immuniserede høns med rabies antistoffer findes i Escherichia coli. Undersøgelsen konkluderede, at IgY immuniseret kyllinger kan fungere som et reagens til identifikation rabies.

Brystkræft

Kyllinger blev immuniseret med en human insulin-lignende stof af Dr. Rochefort og Dr. Brouillet af Montpellier University i Frankrig. De IgY antistoffer udvundet fra hønseæg æggeblommer stærkt absorberet to typer af receptorer fra insulin-lignende stof. De IgY antistoffer blev testet på bryst- og ovariecancer celler og på frosne brystkræft væv fra 40 invasive brystcarcinomer af forskellige tumor størrelser. Ti af tumorerne var omgivet af normale kirtler. Insulin-lignende receptor var lavere i kræftceller end i normale celler, men koncentrationen ikke variere med størrelsen af ​​tumoren.

gastrointestinale infektioner

Antistoffer fra hønseæg er et alternativ til mundtlig antibiotika som en kur mod gastrointestinale (GI) patogener i mennesker eller dyr, og til forebyggelse og behandling af smitsomme gastrointestinal sygdom. En kylling lægger omkring 280 æg om året. En æggeblomme indeholder 100 til 150 mg af IgY, hvilket betyder hver kylling producerer 40 g IgY til behandling af antibiotikaresistente patogener. Oral IgY er vellykket mod GI infektioner: rotavira, coronavirus, Escherichia coli, Salmonella, Edwardsiella tarda, Staphylococcus og Pseudomonas. Forskere ved University of Guelph, Ontario håber at finde en måde at holde IgY fra at bryde ned i mave-tarmkanalen.


        

Udgiv min kommentar