Fantacine.com

Sådan vide, hvornår at gå til hospitalet når gravide

Sådan vide, hvornår at gå til hospitalet når gravide


En af de mest almindelige spørgsmål gravide kvinder har, er hvordan man kan vide, hvornår de skal gå til hospitalet. Kvinder er bange for at gå og finde ud af de ikke er i arbejde. Men er det bedst at fejle på siden af ​​sikkerheden af ​​moderen og barnet.

Instruktioner

1 Bemærk væske lækage. Hvis posen af ​​farvande pauser, er det nødvendigt at gå til hospitalet. Hvis du er usikker, hovedet til arbejdskraft og levering enhed. De har særlige prøver at afgøre, om den flydende lækage er fra vandet bryde. Det kaldes en lakmusprøve, og indebærer simpelthen at placere et stykke papir på væsken. Labor er overhængende, når posen af ​​vand er bristede.

2 Hold styr på sammentrækninger. Hvis de er regelmæssige, meget smertefuld, eller hvis der er nogen sammentrækninger før til 37 ugers svangerskab, er det nødvendigt med en tur til arbejdskraft og levering.

3 Tæl spark. Hvis barnet ikke synes at være i bevægelse, holde styr på, hvor meget barnet bevæger sig. Hvis der ikke er ti bevægelser i to timer, hoved til hospitalet. Hvis noget ikke føles rigtigt, eller barnet ikke synes at bevæge sig som sædvanlig, ringe til lægen.

4 Leder for sygehuset, hvis der er nogen blødning i andet eller tredje trimester. Dette er et stort problem, og lægehjælp er absolut nødvendigt.

5 Vær opmærksom på eventuelle alvorlige rygsmerter. Sommetider arbejdskraft smerter i ryggen i stedet for maven. Ring til lægen, hvis det sker, eller gå direkte til arbejdskraft og levering.

6 Tag alvorlig sygdom alvorligt. Hvis temperaturen går over 100 grader fahrenheit, eller svær kvalme, opkastning eller diarré opstår, gå til hospitalet. Dehydrering kan forekomme og forårsage alvorlige komplikationer, når gravid.


        

Udgiv min kommentar