Fantacine.com

Hvad er årsagen Overskydende Gær i kroppen?

Årsager til Infektioner

Mens kroppen naturligt afhængig af gæren findes i tarmen, urin og reproduktive skrifter, kan en overvækst af gær forårsage mange almindeligt kendte komplikationer. Vaginal gær infektioner er forårsaget af for meget af gærsvamp Candida albicans. Gær infektioner i munden kaldes trøske, mens mænd også kan opleve infektioner i urinrøret og huden omkring penis.

Holistisk og alternativ medicin praktiserende læger tilskriver også gær overvækst til spørgsmål som fordøjelsessystemet nød, fedme, og sinus og hals komplikationer. Mens moderne medicin ikke har været i stand til at validere disse påstande med absolut sikkerhed, har folk bemærket, at ændre deres kost og tage kosttilskud har bidraget til at forbedre den generelle sundhed.

passende betingelser

Interne bidrag til gær vækst kan omfatte antibiotika medicin, et svækket immunsystem og kost. Antibiotika, der er ordineret til at bekæmpe andre bakterielle infektioner kan også dræbe gavnlige bakterier og tillade gær til at blomstre. Svækket immunforsvar fra kroniske sygdomme som HIV eller udvidede sygdomme som lungebetændelse kan udløse en gær infektion. Kost højt sukker og alkohol, og mad og drikke, herunder gær som brød og øl, kan forårsage og forevige en gær infektion så godt.

Gær infektioner og vækster kan inviteres af eksterne faktorer. Det kan foreviget i områder, der er blevet såret, eller som et resultat af at komme i kontakt med irriterende stoffer. En nedskæring eller øm i munden kan invitere væksten af ​​gær, som kan en tåre i vulva; og mange kvinder rapporterer gær infektioner som reaktion på den sæddræbende creme nonoxynol-9. Ændringer i kroppen sæbe, følsomhed over for farvestoffer og farver, og varmt, trange undertøj kan også anspore et angreb.

Behandling og forebyggelse

Genital infektioner kræver særlig pleje for at forebygge og holde fra at forevige den betingelse; mænd og kvinder med gær infektioner bør ændre undertøj hyppigt for at holde gær fra opholder sig tæt på den følsomme hud af kønsorganerne. Orale infektioner kan behandles topisk med receptpligtig orale cremer eller svampedræbende piller.

Alternative medicin praktiserende anbefale skære sukker og eddike ud af kosten, da disse stoffer kan bidrage til at udvide gær vækst i kroppen. Kosttilskud kan også bidrage til at forebygge og behandle gær overvækst i kroppen. Probiotika som acidophilus samt gær-hæmmende supplerer gerne hvidløg og echinacea kan hjælpe med at holde svampevækst i skak.

Hvis der er mistanke overdreven vækst gær, så prøv at berige kosten med hvidløg og skære ned på sukker og gær. Særligt hjertelig infektioner varer længere end et par dage, eller som har særligt alvorlige symptomer kan kræve mundtlige svampemidler ordineret af en læge.


        

Udgiv min kommentar