Fantacine.com

Sådan har Stærke Naturligt hvide tænder

Under tænder, der er gule eller farvede kan være pinligt. Der er masser af dyre gimmicks at blege tænder, men hvordan kan du vide, hvilken en der virker. Den værre del er, at så mange af de dyre gimmicks ødelægge emaljen på tænderne. Så selvom dine tænder får en lidt hvidere, vil de ikke være så stærk som de plejede at være. Her er nogle tips om, hvordan man har naturligt hvide tænder uden gimmicks.

Instruktioner

1 Bare sige nej til de tre store i tænderne farvning. Kaffe, Cola og cigaretter. Det er sandt, vil alle tre vende dine tænder gule. Du kan også føje til listen te. Det kan synes drastisk at sige farvel til alle dine favoritter, men at have stærke, hvide og sunde tænder vil være det værd.

2 Næste, mælk kan gøre en krop godt, men det er også godt for dine tænder. Calcium er godt at hjælpe med at gøre dine tænder stærke og hvid. Du må ikke stoppe der. Ost har også fordele for dine tænder. Det siges, at det kæmper plak og gør dine tænder stærkere. Plaque oprustning kan gøre dine tænder gule.

3 Pensel med blot almindelig bagepulver og bruge brintoverilte som en mund vask. Gør dette en gang om dagen (med din regelmæssig børstning med tandpasta) for gode resultater. Jo oftere du gør det, jo bedre og hurtigere bliver dine resultater.

4 Sidste, får klister ud. Tandtråd er godt, men for mig kan det undertiden være smertefuldt og kedeligt. Når det sker jeg bruge min dental pick og jeg laver en blanding af Listerine og vand og skylle noget, og alt, der ikke hører hjemme der. Mine tænder føles tandlæge ren bagefter.


        

Udgiv min kommentar