Fantacine.com

Løsninger på miljøgifte

Løsninger på miljøgifte


EPA citerer seks vigtigste forurenende stoffer i hele USA, der er i stand til at forårsage betydelig skade på dit helbred, miljøet og ejendom. I et forsøg på at forhindre yderligere skadelige virkninger ved disse forurenende stoffer, EPA og mange andre reguleringsorganer arbejde på at forbedre standarderne samtidig skabe betydelige løsninger.

Carbonmonoxid

Som en farveløs, lugtfri gas, kan kulilte (CO) være en yderst farlig forurenende stof. Det er i høj grad genereres af motorkøretøjer udstødning, som ifølge EPA bidrager til omkring 56 procent af alle CO-emissioner i USA. Industriel produktion og ikke-menneskeskabte kilder, såsom skovbrande, er yderligere årsager til CO-emissioner. I 1970 blev en større løsning til at bekæmpe kulilte forurening skabt ved at inkorporere auto emissionsnormer i Clean Air Act. Siden da har EPA og andre regulerende organisationer arbejdet på at fortsætte med at yde CO forurenende løsninger, såsom at indføre nye bil udstødningen standarder og obligatorisk inspektion køretøj i mange stater. Indførelsen af ​​Oxyfuel metode, der involverer en proces med brændende brændstof med oxygen i stedet for luft, giver også løsninger til at reducere carbonmonoxid i områder af landet med høje niveauer af det forurenende stof.

At føre

Bly er en slags metal, som findes både i miljøet og i fremstillede produkter. Den negative effekt på en persons helbred kan omfatte skader på nyrerne, leveren og nervesystemet. Derudover kan bly også alvorligt forringe en persons neurologiske system, hvilket kan forårsage kramper og adfærdsforstyrrelser, blandt andre spørgsmål. I fortiden, biler bidrog den største kilde til luftbåren bly. Siden begyndelsen af ​​1980'erne, da EPA begyndte aggressive lovgivningsmæssige bestræbelser på at fjerne bly fra benzin, har emissioner, der indeholder bly faldet betydeligt. Clean Air Act kræver EPA at fastsætte og overvåge specifikke standarder for forurenende stoffer luftkvalitet, såsom bly. I dag, blyforurening er især giftigt i vicinities af metal produktionsfaciliteter.

Chromated kobberarsenat

En anden utrolig skadeligt forurenende er kromateret kobberarsenat (CCA), et pesticid, der engang var stort set anvendt i en proces til behandling af træ i et forsøg på at forhindre tømmer rådner. I 2003, EPA gjort en enorm indsats for at udfase og forbyde brugen af ​​CCA-behandlet træ. Men loven ikke gælder for alle CCA-behandlet træ, der er fremstillet inden den 31. december 2003 heller ikke finde anvendelse på eksisterende strukturer, der kan have været bygget med det giftige forurenende. EPA også fjernet kromateret kobberarsenat fra listen over godkendte kemiske pesticider. Også arbejder på at øge løsninger, der reducerer CCA forurenende stoffer er Consumer Product Safety Commission (CPSC), som kontinuerligt involveret i forskning studerer CCA-behandlet træ.


        

Udgiv min kommentar