Fantacine.com

Hvordan vælger fisk, der er sikre at spise

Valg anvendte fisk at være enkel. Fisk som tun og ørred var gode fedtfattige valg, mens fede fisk som laks forudsat sunde omega-3 fedtsyrer. Men nu, på grund af de stigende niveauer af kviksølv findes i fisk, problemerne med fiskeri gårde og overfiskeri, kan det være svært at vælge, hvilken type fisk er både en miljørigtig og gavnlige valg. Snarere end at skade dit helbred., Her er nogle tips og forslag til, hvordan du vælger fisk, der er sikre at spise.

Instruktioner

Hvordan vælger fisk, der er sikre at spise

1 Undgå jord rejst fisk. Disse fisk lever deres korte liv i overfyldte penne. Opdrættede fisk er blevet kendt for at udvikle helbredsproblemer lige fra de antibiotika, der fremmer PCB s, dioxin og andre kræftfremkaldende stoffer til lus De metoder, der anvendes ved dambrug også forstyrrer de sarte økosystemer, vilde fisk bebor. Det er ikke ualmindeligt, at jord rejst fisk at undslippe sin pen og forstyrre en vild skole af fisk.

2 Undgå fisk kendt for konsekvent har høje niveauer af kviksølv. Disse fisk omfatter primært Shark, sværdfisk, Konge Makrel, og Teglfisk. Kvinder, der er gravide, ammende mødre og små børn bør især undgå disse fisk helt. Du også kan blive overrasket over, at tun i sushi også kan have et højt niveau af kviksølv.

3 Forskning Environmental Defense Fund, der tager fat på emner som global opvarmning, truede arter, og beskytte vores oceaner. De har en har en liste, du kan printe ud, at lister fisk du kan spise regelmæssigt, lejlighedsvis og dem at undgå. For eksempel, en chilensk havaborre er ikke et godt valg, fordi befolkningen har løbet fisket. Medmindre du kan finde en MSC-certificeret chilenske havaborre, et sikkert spise valg, bør du undgå denne fisk.

4 Brug FishPhone tekstbeskeder fra Blue Ocean. Tekst navnet på fisk eller skaldyr til nummeret 30644. Du skal derefter få en tekst tilbage, der satser fisk: grøn, hvilket betyder, at det er fint at købe, gul, hvilket betyder forsigtighed, og rød, hvilket betyder at du skal bestemt ikke købe det, fordi det ikke er miljømæssigt forsvarlig, eller det kan være giftige.

TIPS

  • * Undgå stegning fisk som processen ødelægger omega-3 fordele.
  • * Hvis du ser "ocean-hævet" fisk til salg, bemærke, at det er virkelig "jord rejst." Det er simpelthen en ny markedsføringstilladelse trick. Farm-rejst fisk i stier i havet. Det må sige "vilde", hvis det ikke er jord rejst.
  • * Din fiskehandler bør kende oprindelsen af ​​fisk. Hvis hun eller han hævder ikke at, undgå at købe det.

        

Udgiv min kommentar