Fantacine.com

Hvordan til at sove med Hip Pain

Ifølge Dr. Andrew Block, er det blevet anslået, at næsten to tredjedele af personer med kroniske smerter lider af en søvnforstyrrelse. Mens de fleste typer af hoftesmerter er ikke alvorlige, kan hoftesmerter være ubehageligt og føre til søvnløse nætter, som præsenterer deres egne sundhedsrisici.

Instruktioner

1 Tag en over the counter smertestillende medicin, der er også en sove støtte. For eksempel er Advil PM og Tylenol PM designet til at reducere smerter, mens du sover. Derudover hypnotika (dvs. Halcion, Restoril, Ambien, Lunesta) er en klasse af medicin designet til at fremme søvn. Men disse er kun tilgængelig ved recept.

2 Forud for at gå i seng, engagere sig i søvn inducerende aktiviteter. Mange aktiviteter er kendt for at lindre smerter og forberede din krop til at sove, ifølge Dr. Andrew Block, direktør for afdelingen for Behavioral Medicine ved Texas Back Institute. For eksempel, tage et varmt bad i aften, der strækker sig 3 til 5 minutter før de går i seng, og drikke en varm drik ca. 1 time før sengetid (såsom varm mælk).

3 Opret en behagelig søvn miljø. For at øge dine chancer for at få en god nats søvn, er det vigtigt at skabe et optimalt sovemiljø. Dette kan omfatte at investere i en høj kvalitet madras, der er både komfortabel og støttende af de smertefulde områder. Derudover bør der anvendes passende niveauer af lys. Sorte gardiner og drapering noget over en elektronisk enhed kan hjælpe med at reducere lyset i dit soveværelse.

4 Vælg din sovestilling. Ifølge National Institutes of Health, hvis du oplever hoftesmerter, bør du sover på din ikke-smertefulde side med en pude mellem dine ben.

5 Overvej en hip indsprøjtning. Hvis dine smerter fortsætter, kan du overveje at få en hip indsprøjtning. Hip injektioner indebærer at reducere betændelse, der er årsag til smerten ved at indsprøjte et kortikosteroid direkte ind i hofteleddet. En ikke-kortikosteroid medicin er undertiden bruges som et alternativ og kan smøre leddet. Bemærk, at hip injektioner skal gentages over en tidsperiode.


        

Udgiv min kommentar