Fantacine.com

Hvad er årsagen en knæskade?

Hvad er årsagen en knæskade?


Knæet er et fælles i kroppen består af fire ben forbundet med ledbånd. Led i kroppen, såsom dine knæ, skuldre og albuer, er tilbøjelige til skade på grund af deres evne til at rotere og twist. Knæet er særligt sårbare over for skader, fordi det er den største og tungeste hængsel led i kroppen, ifølge Mayo Clinic. Årsager til knæskader spænder fra sports-relaterede skader på sygdom.

Sport og motion

Sport-relaterede knæskader opstår, når knæet er snoet under en sportsaktivitet. Sport, såsom tennis og basketball, kræver pludselige stop, drejninger resulterer i skader på ledbånd i knæ. Skøjteløb kan forårsage knæskade når skater hopper op i luften og lander lægge øget pres på knæleddet. Løbere skader knæ fra den konstante pres på knæ, som de kører, især på hårde overflader som beton. Løb på et løbebånd giver en støddæmpende effekt på knæ og kan medvirke til at reducere skader.

Sygdom

Sygdomme, såsom gigt eller bursitis, resultere i skader på knæene. Arthritis langsomt æder løs på brusk i knoglen resulterer i smerte i knæleddet. Bursitis opstår, når knæet er beskadiget og inflammation præsenterer sig selv. Knæet bliver stive og hævede, hæmmer bøjning mekanisme.

Overforbrug af knæet

Overforbrug af knæet opstår, når du stå, gå eller køre i lange perioder. Knæleddet bliver såret og anspændt. Muskler i knæet området bliver betændt, når de anvendes ud over deres normale aktiviteter. Overrivning af ledbånd og muskler kan også opstå, når knæleddene er stressede.

Re-Skade

Knæskader kan også opstå, når du forsøger at gøre for meget efter et ben, fod eller knæskade og ikke giver det rigelig tid til at helbrede. Du kan prøve at overkompenserer med dit knæ efter et ben eller fod skade, hvilket resulterer i at skade knæet. Eller du genoptager en øvelse rutine for hurtigt efter en knæskade, re-skade knæet. Tag din tid, når indlagt fra en skade, uanset om det er dit ben, fod eller knæ. Dette giver en reduktion i inflammation og hævelse og smerte at stilne af. Start enhver øvelse rutine langsomt og se, hvordan dit knæ føles som du tilføjer mere aktivitet.


        

Udgiv min kommentar