Fantacine.com

Sådan Stop Addiction til receptpligtig smertestillende piller Cold Turkey

Afslutning receptpligtig smertestillende medicin kold tyrker er risikabel forretning. Afhængigt af dit niveau af afhængighed, kunne abstinenssymptomer omfatte anfald, uregelmæssig hjerterytme, moderat til svære smerter, varme og kolde blinker, opkastning og mere. I visse situationer, som at gå i fængsel, kører ud af narkotika og mangel på penge, en sikker, medicinsk afgiftning er ikke en mulighed. Hvis du ikke kan vænne dig ud af receptpligtig smertestillende medicin, kan du nødt til at holde op kold tyrker.

Instruktioner

1 Få en recept. Fortæl din læge om problemet og spørge, om hun kan ordinere en medicin, der letter abstinenser. Buprenorphin er et stof, der blokerer cravings uden at producere et narkotisk høj.

2 Se en afhængighed specialist. Afslutning af et stof vane har både fysiske og følelsesmæssige symptomer. Du er tilbøjelige til at føle sig deprimeret, vred, bange og ked af det. En rådgiver kan hjælpe dig med at arbejde gennem denne svære tid ved hjælp af kognitiv adfærdsterapi. Denne form for terapi virker ved at ændre den måde, du ser situationer, som igen ændrer dine følelser og adfærd.

3 Undgå risikable situationer. En af de mest almindelige årsager til narkotika tilbagefald er trang. Selvom cravings der må forventes, kan du minimere dit ønske om at bruge stoffer ved at undgå situationer, der gør du ønsker at tage dem. Selv hvis du ikke har et alkoholproblem, alkohol sænker dine hæmninger og kan nemt gøre dig tørster narkotika og hule i at tage dem. Afstå fra at drikke alkohol i mindst de første tre måneder efter, at du afslutter tager receptpligtig smertestillende piller. Tal med din afhængighed specialist, om det er OK for dig at drikke igen på et tidspunkt.


        

Udgiv min kommentar