Fantacine.com

De tegn og symptomer på leverskader forårsaget af Tylenol

De tegn og symptomer på leverskader forårsaget af Tylenol


Tylenol er et varemærke af lægemidlet acetaminophen, findes i over-the-counter-produkter og receptpligtig medicin Vicodin og Percocet. Det stof betragtes som sikkert, når det anvendes i overensstemmelse med medicin etiketter og anbefalede doser. Men i henhold til FDA, kan det give problemer, når doseringen er overskredet, eller at patienten er følsom over for acetaminophen.

flu Symptomer

Symptomer på levertoksicitet grund acetaminophen forgiftning kan være vanskelig at opdage. De første symptomer ligner influenza, såsom: appetitløshed, kvalme og opkastning. Uforklarlige symptomer som disse kan være et tegn på levertoksicitet, ifølge Healthfully.org.

Gulsot

Gulsot er en gulfarvning af hud og øjne hos patienter med leversygdom. Leveren kan stoppe produktionen af ​​galde hos patienter med leversygdom, men det stadig fortsætter med at behandle pigment, der forårsager gulfarvning af hud og øjne, ifølge Penn State Milton S. Hershey Medical Center.

pruritis

Pruritis er kløende hud og kan have en række forskellige årsager. Interne sygdomme, såsom leversygdom få huden til at føle kløende, selv om den forekommer normalt, ifølge Mayo Clinic. Pruritis forekommende uden udslæt eller anden kendt årsag kan være et symptom på leversygdom eller skade.

mørk urin

Mørk urin kan være et symptom på levertoksicitet fra acetaminophen forgiftning, ifølge Healthfully.org. De tidlige symptomer på levertoksicitet kan være umulig at skelne fra andre medicinske tilstande.

Abdominal Tenderness

Den øverste højre side af maven kan føle bud med levertoksicitet. Den øverste højre side af maven er placeringen af ​​leveren.

Progression af symptomer

Svære tilfælde af lægemiddel-induceret leversygdom kan føre til leversvigt og kræver en levertransplantation, ifølge Penn State Milton S. Hershey Medical Center. Læger diagnosticere narkotikarelaterede leversygdom i mangel af andre årsager til leversygdom. I de fleste tilfælde er den medicin stoppes eller dosis reduceres.


        

Udgiv min kommentar