Fantacine.com

Homøopatisk Sinus Relief

Hvis du lider af sinus smerte, overveje homøopati. Homøopatiske midler kan sikkert og effektivt afhjælpe mange fælles sinus betingelser, uanset om de forekommer fra allergier, forkølelse eller influenza. Homøopatiske midler, i modsætning til konventionelle lægemidler, bruge naturlige stoffer - herunder urter, andre planter og mineraler - til at fremkalde en reaktion i kroppen til at begynde helbredelse.

Kalium bichromicum

For allergier, der bringer på sinus problemer, kan du prøve mineral afhjælpe Kalium bichromicum. Symptomer og omstændigheder, der indikerer brug af Kalium bichromicum for sinus spørgsmål omfatter overbelastning, der forårsager hovedpine og forbedring af symptomer, når ligger ned, når i varme omgivelser, og når et fast tryk er placeret over næseryggen.

Pulsatilla

Hvis din sinus spørgsmål omfatter hyppige smerter, prøv plantebaseret afhjælpe Pulsatilla. Pulsatilla er også kaldet Lille kobjælde og Wind Flower, og vokser i hele Nord- og Centraleuropa, samt Danmark og Tyskland. Andre symptomer, der angiver anvendelse af Pulsatilla for sinus spørgsmål omfatter en løbende næse med hoste, smerter, der er mere dominerende i højre side af ansigtet, rindende øjne og smerter, der opstår, når næsen er rørt. Symptomerne vil generelt forbedre med frisk luft og ved blid bevægelse eller motion.

dulcamara

For sinus problemer med tilhørende udledning fra både øjne og næse, prøv plantebaseret afhjælpe Dulcamara. Andre symptomer angiver, at Dulcamara kan være et passende middel omfatter smertefulde tryk i hovedet og følsomhed over for kulde, fugtige omgivelser. Symptomerne vil typisk bedre, når i varme, tørre omgivelser.

Hepar sulphuris

For sinus problemer, der er forbundet med en almindelig forkølelse, prøv mineral-baserede middel Hepar sulphuris. Yderligere tegn på, at Hepar sulphuris kan være passende middel mod sinus og åndedrætsbesvær omfatter smerter i bihulerne, som kan strække sig til ørerne, og følsomhed over for kold luft, så meget, at udsættelse for kold luft udløser nysen. Symptomerne vil være tilbøjelige til at forbedre med varme.

Mercurius solubilis

Når sinus spørgsmål anlagt den ved en forkølelse eller influenza, kan du prøve mineral-baserede afhjælpe Mercurius solubilis. Andre tegn, der indikerer Mercurius solubilis kan være et passende middel omfatter en rå, brændende fornemmelse med hyppig nysen og forbedring med hvile og stabile temperaturer.

Tips og advarsler

Det er altid bedst at rådføre sig med en autoriseret professionel homøopat i dit område for afhjælpning anbefalinger og doseringer.

Hvis du vil købe homøopatiske midler, så tjek din lokale helsekost butik, økologisk-fødevarer marked eller din lokale stof butik.

Oplysningerne heri er ikke en erstatning for professionel lægelig rådgivning; det er beregnet kun til orientering.


        

Udgiv min kommentar