Fantacine.com

Hvordan man kan forbedre CPAP ibrugtagning

Obstruktiv søvnapnø er en tilstand, hvor en persons luftveje bliver blokeret under søvn forårsager ham til midlertidigt at stoppe vejrtrækning og generelt vågner om natten. Som følge heraf vil han lide meget symptomer relateret til mangel på søvn.

Heldigvis vil en CPAP maskine afhjælpe disse symptomer. CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskine blæser en forudbestemt lufttryk, gennem slange og en maske, ind i næsen og munden. Dette pres holder personens luftvejene åbne, at lade ham trække vejret og sove ordentligt. Mange mennesker har imidlertid problemer med at tilpasse sig brugen af ​​en CPAP maskine. De kan bruge nogle enkle strategier til at hjælpe dem med at forbedre deres CPAP ibrugtagning.

Instruktioner

Hvordan man kan forbedre CPAP ibrugtagning

En klar over betydningen af at bruge CPAP maskinen. Personer, der har obstruktiv søvnapnø vil lide symptomer såsom forhøjet blodtryk, søvnighed i dagtimerne, træthed, manglende koncentration, hukommelsesbesvær og endnu mere alvorlige helbredsmæssige problemer, uden hjælp af en CPAP. Hvis du er bekendt med disse negative resultater af søvnapnø, vil du være mere målrettet i dine bestræbelser på at tilpasse sig til at bruge CPAP maskinen.

2 Praksis ved hjælp af CPAP maskinen under normal vågen tid. For eksempel, afprøve maskinen, mens du ser fjernsyn eller mens du læser. Denne praksis vil gøre det lettere for dig at justere til natten brug af CPAP.

3 Indstil CPAP maskine til indstillingen "Rampe". På denne indstilling, vil maskinen langsomt øge lufttrykket, der starter på et mere tåleligt niveau og bygning til presset ordineret af lægen. Man kan øge "Ramp" tid fra over fem minutter op til ca. 45 minutter. Nogen, der har svært ved at tilpasse sig CPAP maskinen skal starte ved den maksimale "Ramp" tid.

4 Prøv de 10 point til en positiv CPAP oplevelse, der anbefales af Metro Health System. Disse 10 punkter omfatter opholder forpligtet til at bruge CPAP, arbejder med sundhedspleje udbyder for at sikre det bedste niveau af komfort med masken og fugteren og holde maskinen ren.

5 Spørg lægen til midlertidigt at sænke det foreskrevne tryk og at øge trykket i intervaller over en periode på et par uger. Patienter, der stadig har svært at tilpasse sig presset af en CPAP maskine, efter at have prøvet alle de justeringsmuligheder teknikker, kan prøve denne strategi gradvist at øge trykket af maskinen over en kort periode.

TIPS

  • Det tager generelt cirka to uger til at vænne sig til at bruge CPAP maskinen. Hvis du stadig har problemer efter denne periode, diskutere mulige justeringer med lægen.

        

Udgiv min kommentar