Fantacine.com

Sådan holder Fra Låsning dine knæ

Sådan holder Fra Låsning dine knæ


Låsning af knæet eller manglende evne til at rette det hele vejen er et symptom, der undertiden ledsager knæsmerter. En låst knæ opstår, når knæet er for smertefuldt at give mulighed for en bred vifte af bevægelse. I de fleste situationer, selvpleje er nok til at behandle og stoppe symptomer såsom låste knæ. Men forebyggelse er også vigtigt og gavnligt at stoppe knæproblemer før de bliver værre.

Instruktioner

1 Opretholde en sund vægt. Ekstra pounds på din ramme belaster knæene, der kan føre til skade.

2 Vær opmærksom på den måde, du træner. Vær opmærksom, når du løfter vægte, at dine knæ ikke er låst. Skift til svømning eller skånsomme aktiviteter, der ikke belaster knæet så meget som løb eller vægtløftning. Stræk før de udøver.

3 Arbejdet med at styrke musklerne omkring dine knæ, såsom quadriceps og hamstrings. Disse muskler vil støtte dit knæ og vil begrænse din afhængighed af det.

4 Brug en knæ tandbøjle til at hjælpe med at give støtte til knæleddet. Skinnen vil holde knæet i at låse, når du går eller bøje ned for at samle noget op.

5 Vær bevidst når du løfter noget tungt, du ikke låse dine knæ. Spørg om hjælp, hvis du tror, ​​at noget bliver for tung for dig at løfte på egen hånd.


        

Udgiv min kommentar